byłem pod zakładem przy jego wypuszczeniu
moge wzucic fotki jak ktoś chce

Jak myślicie że on coś zrobi to chyba was coś poje... on sra w gacie o swoje życie teraz.
Dodatkowo każdy jego krok jest pod obserwacją. Kij mu w pysk. Czekam na moment w którym ten sk🤬iel sam się wyhuśta.
dzis widzialem c🤬ja w zabrzu jak byl prowadzony do sadu, obstawa lepsza niz prezydent zamiast c🤬ja wypuscic i od razu na hardzie by byl !

Green ninja napisał/a:
byłem pod zakładem przy jego wypuszczeniu
moge wzucic fotki jak ktoś chce
![]()
No daj będę miał na fb bo zakładam ...
Kolejny celebryta, w której edycji TzG go widzimy?
podpis użytkownika
Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!
madzia miała zajebisty item - śliski kocyk, a co ma taki Trynkiewicz? Do pięt jej nie dorasta
Hehe
Faken, myślę sobie, "niepoprawny politycznie", ale jak pasujacy tu .....
jade dalej.....
potem ten filmik "Wszystkie dzieci nasze są"....
buahha
....Odzyskuje wiare w Sadola.....
I na koniec, jakiś koleś zakłada specjalnie konto, żeby piwa nałapać a inny go jebie za debilizm ....BRAWO!!!!
INO SADISTIC!!!!!
aha... Trynkiewicza wypuście na wolność.......Społeczeństwo Polskie go osądzi.......
Wyrwać chwasta......

Faken, myślę sobie, "niepoprawny politycznie", ale jak pasujacy tu .....
jade dalej.....
potem ten filmik "Wszystkie dzieci nasze są"....
buahha
....Odzyskuje wiare w Sadola.....

I na koniec, jakiś koleś zakłada specjalnie konto, żeby piwa nałapać a inny go jebie za debilizm ....BRAWO!!!!
INO SADISTIC!!!!!
aha... Trynkiewicza wypuście na wolność.......Społeczeństwo Polskie go osądzi.......
Wyrwać chwasta......
ragzezonator napisał/a:
dzis widzialem c🤬ja w zabrzu jak byl prowadzony do sadu, obstawa lepsza niz prezydent zamiast c🤬ja wypuscic i od razu na hardzie by byl !
Szkoda, że w Rzeszowie siedział i tam była rozprawa

@up
Poj🤬o mu się, był w Rzeszowie a napisał w Zabrzu a Ty sie już srasz jakby Ci sroka z rąk sp🤬oliła
Poj🤬o mu się, był w Rzeszowie a napisał w Zabrzu a Ty sie już srasz jakby Ci sroka z rąk sp🤬oliła