Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mrówczy kościół
Pantilion • 2018-09-20, 5:14
Plaga mrówek w peruwiańskim kościele

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
BundyR 2018-09-20, 5:16 27
pewnie coś ksiądz przeskrobał i wysłano mu plagi egipskie
Zgłoś
~Velture 2018-09-20, 6:14 3
Mrówka też człowiek.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-20, 6:40 7
W Peru do kościoła chodzą mrówki, w k🤬ilandii barany.
Zgłoś
Pantilion 2018-09-20, 6:48 23
Loaloa napisał/a:

W Peru do kościoła chodzą mrówki, w k🤬ilandii barany.

skończ już p🤬lić i pluć na swój kraj sukinsynu. Przed "w" nie stawiamy przecinka baranie

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Wiewór 2018-09-20, 9:29 1
BundyR napisał/a:

pewnie coś ksiądz przeskrobał i wysłano mu plagi egipskie

To trudna zagadka ale spróbuję. Co złego mógł zrobić ksiądz, że pam buk wysłał mu plagę egipską?
hmmm. Już wiem. Pewnie p🤬lił dzieci. W sumie to było proste.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
lm65 2018-09-20, 12:31
Widziałem kiedyś film "Mordercze mrówki" może to te same
Zgłoś
Henboh 2018-09-20, 13:31 6
Pantilion napisał/a:

skończ już p🤬lić i pluć na swój kraj sukinsynu. Przed "w" nie stawiamy przecinka baranie

To nie jest przecinek przed "w", tylko przed "dopowiedzeniem".
Tu masz przykład z przecinkami przed "i": prosteprzecinki.pl/przecinek-przed-i
Mógł przed "w" wstawić "a", sens by się nie zmienił, ale nie miałbyś cię do czego przyczepić.

Także emigrant, a-patriota i, jeśli wierzyć "rudemu", pedał ze zmywaka, pisze lepiej po polsku od Ciebie.

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Pantilion 2018-09-20, 16:04 1
@up co Ty mi p🤬lisz o przecinkach przed "i"? Widzisz tam "i"? Mógł dać "a" i było by dobrze. Nie o pisanie mi chodzi w moim komentarzu omnibusie Gdyby ta ściera nie pluła na swoją ojczyznę to nawet bym nie napisał. Chyba, że jesteś tym jego kochankiem/kochanką no to zwracam honor o dupo jebce trzeba dbać

podpis użytkownika

Zgłoś
saves 2018-09-20, 16:51
Śpiewali "Słodki Jezu" to i przyszły.
Zgłoś
Henboh 2018-09-20, 18:39 5
Pantilion, próbowałem grzecznie wyprowadzić Cię z błędu (przykład z "i" akurat znalazłem, a niby przed "i" też się przecinków nie stawia, no chyba, że nie rozumiesz co znaczy "przykład", co w tym kontekście, by mnie nie zdziwiło), ale tacy debile jak Ty, nie potrafią przyjąć zdrowej krytyki i od razu do bluzgów przechodzą. C🤬j mnie obchodzi co masz od "zmywaka" (choć znam jego żałosne wypociny/trolowanie), ale jak k🤬a chcesz kogoś krytykować to zrób to porządnie, a nie dop🤬lasz się wyimaginowanych błędów, "bo nie o to Ci chodziło".

"Rudy" przynajmniej jak po nim jedzie, to z konkretnych powodów, a nie dopowiada sobie jakąś "filozofie".

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
Pantilion 2018-09-20, 19:07
Henboh napisał/a:

Pantilion, próbowałem grzecznie wyprowadzić Cię z błędu (przykład z "i" akurat znalazłem, a niby przed "i" też się przecinków nie stawia, no chyba, że nie rozumiesz co znaczy "przykład", co w tym kontekście, by mnie nie zdziwiło), ale tacy debile jak Ty, nie potrafią przyjąć zdrowej krytyki i od razu do bluzgów przechodzą. C🤬j mnie obchodzi co masz od "zmywaka" (choć znam jego żałosne wypociny/trolowanie), ale jak k🤬a chcesz kogoś krytykować to zrób to porządnie, a nie dop🤬lasz się wyimaginowanych błędów, "bo nie o to Ci chodziło".

"Rudy" przynajmniej jak po nim jedzie, to z konkretnych powodów, a nie dopowiada sobie jakąś "filozofie".[/quote

Gościu od debili to sobie możesz kolegów wyzywać. Ja Cie nie obrażałem. Kto tu nie potrafi dostosować się do dyskusji Śpij dobrze i z grzeczności już ci nie odpiszę

podpis użytkownika

Zgłoś
Foto123 2018-09-20, 19:27
Konkretnie to termity, one mają tak obfite rójki.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-20, 19:54
Cytat:

up co Ty mi p🤬lisz o przecinkach przed "i"? Widzisz tam "i"? Mógł dać "a" i było by dobrze. Nie o pisanie mi chodzi w moim komentarzu omnibusie Gdyby ta ściera nie pluła na swoją ojczyznę to nawet bym nie napisał. Chyba, że jesteś tym jego kochankiem/kochanką no to zwracam honor o dupo jebce trzeba dbać

Ale się gimbus zbulwersował. Weź zjedz Snickersa, albo napij się jakichś ziółek na uspokojenie, bo ci jeszcze coś pęknie i mama popadnie w czarną rozpacz. A kiedy już ochłoniesz, dawaj pucować swoją ojczyznę, bo plwam na nią od bladego świtu i jest już nieco uświniona.
Zgłoś
InnyName 2018-09-20, 21:02
Sk🤬ysyny wiecie że największe mrowisko świata ma 5760 km i mieści się od włoskiej Riwiery, wzdłuż wybrzeża morskiego, aż do północnozachodniej Hiszpanii?
Wybijają każdą inną "nację" mrówek, takie imperium osmańskie trochę

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie