👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Współczuć to należy pająkowi, bo taka zdychająca mrówka wydziela mnóstwo feromonów, których śladem przyjdą tysiące następnych, więc biedaczek zafundował sobie prysznic z kwasu mrówkowego i ćwiartowanie żywcem.

@up
ale zdolne do poswięceń w imię wyższej idei są te mrówki ,moglibyśmy się od nich nauczyć dużo
ale zdolne do poswięceń w imię wyższej idei są te mrówki ,moglibyśmy się od nich nauczyć dużo

mrówka Korwinistka
miała dośc życia z socjalistycznym , centralnie planowanym społeczeństwie

miała dośc życia z socjalistycznym , centralnie planowanym społeczeństwie

to kurde nawet fascynujące trochę jest, że takie zwierzęta niby które ewolucja przystosowała na przetrwanie same wybierają śmierć. To jakby wbrew naturze, jednocześnie, dziwnie ludzkie zachowanie

Ale zdobyć taki materiał filmowy to się nazywa sztuka a nie tam jakieś kwadraty na czarnym tle!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie