Ale te gry miały wymagania 486DXx i 8MB ramu. Dziś taka sama gra z taka samą grafiką to P3 800 mhz minimum i ze 64 MB a grywalność żadna - Smutne

red alert <3 to byla gra
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.

Nagrody. Faxmodemy z dostępem do internetu. Ciekawe czy wtedy dało się urwać od internetu?

Do wygrania były "Fax-Modemy z dostępem do Internetu!" Ja Cię!

Żal, jakie przebieranki i "skecze".
Ale dla gier to były świetne czasy. Fallout, Baldur's Gate, Need for Speed Porche...
Ale dla gier to były świetne czasy. Fallout, Baldur's Gate, Need for Speed Porche...

Wiedziałem że skądś znam sk******na
... chociaż obstawiałem disco relax

... chociaż obstawiałem disco relax

Krzysztex napisał/a:
Żal, jakie przebieranki i "skecze".
Po pierwsze... sprawdź w słowniku co znaczy słowo "żal" i zastanów się kiedy tego słowa się używa. Należysz do całkiem sporego bezmyślnego grona ludzi, którzy nie wiedzą co to słowo oznacza i używają go w przedziwnych sytuacjach.
Po drugie...
Czasy 486 to znacznie wcześniej niż Fallout czy NFS... tak na oko to nawet do jakichś 4-6 lat wcześniej.
Podsumowując... chcesz zabłysnąć, pomyśl zanim coś napiszesz.

kiedys to byly czasy , zawsze jak widze takie programy bierze mnie na wspomnienia ... prince of persia , pierwszy quake , duken nuken , pierwsze NFSy , Tony Hawk 2 ... to byly gry ;D Dzisiaj to tylko grafika i grafika a grywalnosci zero. A kiedys czlowiek biegal kwadratem i zacieszal z tego setki godzin

fajne retro... kiedyś to za wspomniany "detal" uznac mozna bylo np. drzewo;) piwo