tak k🤬a śmiejcie się z Multiply ale jak zimą jedziesz w ogrzewanym
aucie a idziesz pieszo jest różnica prawda...
-
-
-
-
żartowałem za c🤬ja bym nie chciał tym jeździć
wole iść z buta i marznąć
podpis użytkownika
sadistic ic maj lajf
śmiejecie sie, ale do multipli ostatnio nawet pustaki budowlane nie chciały wsiąść bo mówiły że siara..
podpis użytkownika
Cannabis, whisky, ananas...
M................7
2013-10-09, 22:22
Zarty zartami ale jakbym mial prawko i dostal taki samochod w prezencie to bym sie cieszyl
LaBomba napisał/a:
śmiejecie sie, ale do multipli ostatnio nawet pustaki budowlane nie chciały wsiąść bo mówiły że siara..
czasami zwykła rozmowa może rozwiązać problem, nie pozwól by pustaki budowlane mówiły co masz robic, wkońcu to twoje auto
Auto brzydkie jak noc, ale bardzo ergonomicznie zaprojektowane, gdyby design wtedy robił ktoś normalny w fiacie, a nie jakiś debil, pewnie byłoby jednym z najlepiej sprzedających się aut rodzinnych
podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
@2up
ale w końcu to pustaki
OK specjalnie dla was stuningowałem to auto
Przed
I PO
t................x
2013-10-10, 12:21
n1troo napisał/a:
OK specjalnie dla was stuningowałem to auto
Przed
Obrazek
I PO
Obrazek
Toś pokazał, przeca zrobili juz facelifting
eee juz tak nie mow zebys nie chcial takiego cacuszka
Teflon666 napisał/a:
Obrazek
Z tuningiem czy bez, to dalej Multipla
Samochód całkiem dobry, wygodne i wielkie wnętrze, niezły silnik i kilka futurystycznych (nawet teraz) rozwiązań. Problem jest taki potencjał samochodu, tak jak u dziewczyn mnoży się przez wygląd, wynik iloczynu 0*x=0 więc...dobrze że lifta zrobili, ten sam problem miała siena która wyglądała jak ponton (nie, nie jak mercedes ponton, jak łódź), jako palio nie jest już tak tragicznie
b................z
2013-10-10, 14:52
Teflon666 napisał/a:
Obrazek
batmobil? z czym do ludzi człowieku
Spoon9 napisał/a:
.......... ten sam problem miała siena która wyglądała jak ponton (nie, nie jak mercedes ponton, jak łódź), jako palio nie jest już tak tragicznie
Fiat Siena jest sedanem a Palio jest wersją kombi natomiast następcą Sieny jest Albea - to tak na marginesie
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.