Zapraszam na Muneo-sukhoe z cyklu "Sadol uczy, Sadol bawi", bo zakładam, że niewiele z was wie jak przyrządzić ośmiornicę
Jeśli boicie się, że dostaniecie raka od jej akcentu, to spokojnie można wyciszyć.
Polecam szczególnie:
-0:26 całą ośmiorniczka
-1:20 usuwanie wnętrzności
-2:48 ciekawy sposób oczyszczania przy pomocy soli
-4:17 gotowanie
-7:38 krojenie
I dla ciekawskich, którzy na pewno zaraz zapytają "A jak to smakuje?" już śpieszę z odpowiedzią. Otóż c🤬j wie
pkh
2017-01-03, 14:56
e tam, nie polecam ośmiornicy, jadłem we włoszech i była c🤬jowa, lepiej op🤬lić kiełbachę (na przykład swojemu chłopakowi)
pkh napisał/a:
e tam, nie polecam ośmiornicy, jadłem we włoszech i była c🤬jowa, lepiej op🤬lić kiełbachę (na przykład swojemu chłopakowi)
A rób kiełbachę komu chcesz, ale po c🤬j się z tym obnosisz?
Azjatka i osmiornica. Szczerze spodziewalem sie troche innej tresci
Ośmiornica jest bardzo dobra jak się dobrze ją ugotuje i zrobi jakiś dobry sosik.
Sadystyczne (uwaga pojadę gimbazjańskim) f c🤬j.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
w................s
2017-01-03, 19:03
Czekam z niecierpliwością na film pod tytułem "jak przyrządzić szczura".
A po ośmiornicę juź biegnę do zoologicznego .
Jak krewetki, też dobrze zrobione są smaczne... tzn. c🤬jowe zawsze. Ściema, wszyscy pałaszują, obnoszą się z tym że to takie zajebiste żarcie bo drogie u nas a tak naprawdę to nic nie dorówna porządnemu schabowemu, bądź też kiełbasce z ogniska. Srał ja na te skośne żarcie jak i na wykwintne piwa. Schabowy, kiełbacha, piwo żubr, podupcyć żonkę w nocy i na c🤬j te arystokratyczne robactwo.
Oczyszczanie solą nie jest jakieś mega super odkrywcze kolego. Każdą rybę opatrzoną w śluz wyciera się w soli (np. węgorz).
Widziałeś kiedyś rybę gdzie indziej niż w Biedronce?
A węgorza gdzie indziej niż u ojca?
podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.
to sadistic nie youtube. oddzielmy w końcu te dwa portale bo zaraz z tego zrobi sie strona kulinarna z kotkami w roli głównej i więcej krytyków niż na tematycznych forach
Wsadziła sobie to w broche czy nie? Bo nie wiem czy oglądać całe.
podpis użytkownika
Jestem biały i jestem bardzo dumny, bo to najlepszy kolor do czarnej trumny.
Małe zręczne żółte rączki.
s................k
2017-01-04, 23:08
pomarańczowa jak trump
Ośmiornica jest c🤬jowa. Chociaż mikro ośmiorniczki z makaronem są już w pytę
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway