👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No i widzicie, a niby murzyny takie głupie. Teraz proszę o filmik jak z piasku wodę biorą
jakim cudem dorobił się tylu zapalniczek i kleju? na ministranta nie wygląda

Przy tej melodii z intro moglbym chodzic po lesie z koszykiem wiklinowym i robic to czego nie lubie!

zdolniejszy niz polowa uzytkownikow tego portalu... i tak sie zastanawiam, ze skoro murzyn co ktadnie to zly murzyn, a np jordan, jackson i inni im podobni to dobre murzyny, to czy rasizm nie jest debilizmem?
ludzi powinna dotykac dyskryminacja ze wzgledu na wklad w spoleczenstwo a nie kolor skory...
murzyny glupsze? moze i tak, ale polecam poczytac psychologie i historie testow IQ, jak zostaly wprowadzane i czy dzis mamy jakiekolwiek miarodajne narzedzie do mierzenia inteligencji,
bo ostatnio byly tu wykresiski porownujace wyniki bialych, murzynow i azjatow, ktorzy mieli je najwieksze, mimo to nie wynika to z wyzszego IQ a z podejscia - usa indywidualizm vs azja kolektywizm...
@baraq ten jego jamaican bike to wiecej niz ty kiedykolwiek pewnie zrobiles, bo wypisywanie debilizmow to zadne osiagniecie
ludzi powinna dotykac dyskryminacja ze wzgledu na wklad w spoleczenstwo a nie kolor skory...
murzyny glupsze? moze i tak, ale polecam poczytac psychologie i historie testow IQ, jak zostaly wprowadzane i czy dzis mamy jakiekolwiek miarodajne narzedzie do mierzenia inteligencji,
bo ostatnio byly tu wykresiski porownujace wyniki bialych, murzynow i azjatow, ktorzy mieli je najwieksze, mimo to nie wynika to z wyzszego IQ a z podejscia - usa indywidualizm vs azja kolektywizm...
@baraq ten jego jamaican bike to wiecej niz ty kiedykolwiek pewnie zrobiles, bo wypisywanie debilizmow to zadne osiagniecie

Fajnie mają na tej Jamajce. Palą zioło, słuchają reggae i składają motorki z zapalniczek. Tutaj to tylko tyra, szpan, wóda i napina.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie