Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:54
Murzyński samolot
bit123 • 2015-07-14, 1:15
Filmik przedstawia wielki start samolotu zbudowanego przez Czarnoskórego Inżyniera.

ukryta treść
Filmik zawiera lokowanie Murzynów

Ps. chciałbym dodać jeszcze komentarz do załączonego filmiku i w tym celu wystosowałem już pismo do antyrasistowskiej organizacji o pozwolenie skomentowania filmiku z udziałem przedstawicieli czarnej rasy także pozostaje tylko czekać na zielone światło
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-14, 1:23
W tvp też o tym było i czytała Czubówna
Zgłoś
Kaczorowy 2015-07-14, 1:34 16
hmm... właśnie wymyślili samolot - za 50 lat odkryją kuchenkę mikrofalową - będzie jazda !
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-14, 2:00 22
Teraz zacznie się masowe latanie po zasiłki.
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-14, 2:07 117
Dlaczego wynalazki czarnych nigdy nie dzialaja? Bo ich fizyka zaklada, ze praca to stala o wartosci 0.
Zgłoś
kaiel 2015-07-14, 2:23 2
nie mogł sciagnąć sprawdzonego arabskiego projektu latającego dywanu?
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-14, 3:24 2
dzisiaj mały samolot, jutro duży samolot, po jutrze rakieta kosmiczna, a za tydzień murzyn wyląduje na Marsie - zobaczycie
najpierw była Łajka na księżycu to teraz czas na Jamala na Marsie

(tak na prawdę to nie)
Zgłoś
koreapłn 2015-07-14, 3:49 2
Slychać strzały...
Zgłoś
konto usunięte 2015-07-14, 5:37
"for few blurry second upendo is airborne and then it crashed to the ground, another dream dust " - świetne zdanie.

dla niekumatych : upendo oznacza w języku suahili - miłość.

a dla nieuków "na kilka ulotnych/rozmytych sekund miłość znajdowała się w powietrzu, by następnie rozbić się o ziemię. Kolejne marzenie obrócone w pył.
Zgłoś
cykenmyken 2015-07-14, 6:31 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
modoc 2015-07-14, 7:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Imperator 2015-07-14, 7:38 38
Zgłoś
konrad100 2015-07-14, 8:27 7
To jest geniusz na miarę braci Wright!

...no, tylko spóźniony o jakieś 100 lat
Zgłoś
qzi666 2015-07-14, 8:28 2
czy to nie rekonstrukcja ze smoleńska?
pożywka dla Macierewicza
ja osobiście uważam że hydraulika nawaliła
Zgłoś
korinogaro 2015-07-14, 8:31 10
Mam wrażenie że gosć jest na tym etapie rozwoju na którym było każde kilkuletnie dziecko. Wiecie, chodzi o ten etap gdy zobaczy się coś zajebistego w TV i próbuje zbudować to z kartonu czy lego i się zastanawia potem dlaczego to nie działa. Większość dzieci cieszy się tą fazą przez kilkanaście-dziesiąt minut dopóki nie ogarną że najwyraźniej potrzeba czegoś więcej niż tylko zgrubne podobieństwo. Widocznie gość do tego etapu nie dotarł.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem