Trochę c🤬jowo wysadzić się za rodzynki, nieprawdaż? Rozumiem kozę ale rodzynki ?
A jaki on k🤬a męczennik .... Kawał c🤬ja reszta dziada
podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?
Aragon1988,
tylko mi się to kojarzy z Katowicami-Dziedzicami ?
tylko mi się to kojarzy z Katowicami-Dziedzicami ?
podpis użytkownika
Nie stawiam piw Bongmanowi.
Ja tam nie mam nic przeciwko tym ich dziewicom. Byle tylko je mocno za rogi trzymali.
Przecież muslimy to wiara, która powstała z innych, mac🤬jmet se chodził zbierał to co mu się podoba z innych religii.
Właśnie dzwoniłem do Radka z polimatów, powiedział, że słowo Houris w rzeczywistości oznacza kozę
Kler to nic - muzułmanów to porządnie zostali przez wiarę wyr🤬ani :amused"

horius coś podobnie jak whore brzmi więc będą to stare k🤬y a nie dziewice
Sory, że wpieprzę swoje zdanie, ale muszę.
Wydaje mi się, że jest to czysta 'polityka' wysoko postawionych duchownych islamskich (tfu!).
Wyobraźcie sobie, że taki duchowny nawołuję c🤬tego do terroryzmu argumentując to tym, że dostanie 70 rodzynków. Pójdzie na to? Nie bardzo.
A teraz ten sam duchowny mówi, że dostanie 70 dziewic (gdzie prawdopodobnie c🤬ty r🤬ał tylko kozy).
Lepiej nawoływać do swoich racji mając "dobre" argumenty w ręku.
Wydaje mi się, że jest to czysta 'polityka' wysoko postawionych duchownych islamskich (tfu!).
Wyobraźcie sobie, że taki duchowny nawołuję c🤬tego do terroryzmu argumentując to tym, że dostanie 70 rodzynków. Pójdzie na to? Nie bardzo.
A teraz ten sam duchowny mówi, że dostanie 70 dziewic (gdzie prawdopodobnie c🤬ty r🤬ał tylko kozy).
Lepiej nawoływać do swoich racji mając "dobre" argumenty w ręku.
podpis użytkownika
KORWiN