Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-08-29, 21:13
Ważne, żeby białe kobiety rodziły dzieci islamskim wojownikom z afryki - jak ta pani co ja w Rimini wydymali. Tak kościół naucza i tak być musi.
konto usunięte
2017-08-29, 21:52
konto usunięte
2017-08-29, 23:11
konto usunięte
2017-08-29, 23:21
@AyCaramba: "Jak ktoś chce łazić po mieście i śpiewać ave Maryja albo Allah cośtamcośtam jego sprawa". Nie. To już było. Nie zdało egzaminu. Nigdzie. Zakazać.
Prohibicja tym bardziej nie zdala egzaminu...zakazac islam i po sprawie. Chcesz sie modlic do allaha to mozesz bez problemu w afganistanie iranie francji lub niemczech...
Sam jesteś "dziecińcem"... Dobrze że zaczyna się rok szkolny
@Maem1974 "Nie. To już było. Nie zdało egzaminu. Nigdzie. Zakazać."
Za to zakazanie religii tak bardzo "zdało egzamin". Przypomnij sobie mordowanie ludności w ZSRR za stalina, w tym "najlepszym kraju na świecie".
Uprawianie każdej religii jest chorobą psychiczną i powinno być odpowiednio traktowane. Pozbawienie praw obywatelskich i przymusowe leczenie.
konto usunięte
2017-08-30, 8:53