To co faceci lubią najbardziej ( zaraz po seksie )
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
jak sonczyłes zawodówke i jestes mechanikiem to moze cie to jara, ja nienawidze jak jakis debil mi gazuje starym BWM pod blokiem, a ja chce akurat produkowac muzyke lub sie skupic na czyms
Huh, pamiętam jak mi w malanie tłumik przerdzewiał, to były dopiero madafakerskie odgłosy piekieł a nie jakieś tam samochody dla pozerów
No i to są silniki a nie jakieś zmęczone życiem po przejechaniu 50000km silniczki o zawrotnych pojemnościach 1.4. Świat motoryzacji dzięki ekoz🤬bom schodzi na psy. Niedługo górna granica pojemności to będzie 1.0 i 4 cylindry wysilone do 150KM. Przecz z ekoterroryzmem.
Napisał to właściciel paliwożernej i ryczącej widlastej szóstki.
Napisał to właściciel paliwożernej i ryczącej widlastej szóstki.
Wszystkie te samochody rozp🤬zielają brzmieniem, ale nie ma to jak stara porządna V8
Up Piwko ode mnie jako pierwszy wstawiłeś filmik na którym słychać porządny silnik a nie ten nowe wysokoobrotowe pilarki.
zaraz zejda sie urazeni fani diesla, argumentujac ze maja lepsze silnik gdyz mniej pala
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie