👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polska wersja językowa: vimeo.com/21402597
Coraz bardziej myślę, że powinniśmy bać się Iluminatów i Satanistów niż Islamistów.
Coraz bardziej myślę, że powinniśmy bać się Iluminatów i Satanistów niż Islamistów.

too long, didn't read... have heard too much of this stuff already krzysztovie

Świetnie więc. Jako wyznawca i wierny fan Dio, raczej nie powinienem się o nic martwić a przyszłość rysuje się dla mnie - rzekłbym metaforycznie - "różowo"

Krzysztov napisał/a:
[chwilka przerwy - obiadek]
życzę smacznego
podpis użytkownika

Krzysztov napisał/a:
Szatan pragnąłby tą właśnie szarą masę przyjąć w swoje szeregi?
Tę
@up
aż chciało mi się napisać "to se popraw", ale przypomniałem sobie o pewnym szczególe
aż chciało mi się napisać "to se popraw", ale przypomniałem sobie o pewnym szczególe
Chciałem w ten sposób zaznaczyć, że przeczytałem ze zrozumieniem. A także, że mało wiarygodny jest ktoś, kto nie dość, że nosi długie włosy, rzadką bródkę i ma obrzydliwe imię Krzysztof, to jeszcze nie umie pisać po polsku. O tak, Krzysztofy śmierdzą.

mnie bardziej od tematu intryguje przyczyna. co takiego w tobie siedzi krzyszofie, że potrzebujesz się tłumaczyć całemu światu ze swoich przemyśleń? czymże ten temat różni się od bloga, których zwykłeś nie aprobować ? (oczywiście poza serwisem)
W napisał/a:
co takiego w tobie siedzi krzyszofie, że potrzebujesz się tłumaczyć całemu światu ze swoich przemyśleń?
to kolejna sprawa na którą nie potrafię odpowiedzieć. dlaczego nie spytasz się o to każdego udzielającego się w "teoriach spiskowych"?

bo nie o każdym wiem, że do tej pory nie czuł takiej potrzeby
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie