01.03.2014 wyjdźmy na ulice obalić bolszewicki PZPN i wtrąćmy do lochów tych patałachów z boiska po uprzednim wyr🤬aniu kijem z kupą!
Jesteście żałośni
Jesteście żałośni

smiechu warte, obwiniamy piłkarzy a co za debile oglądają to gówno jak 11 facetów lata za szmacianą kulką

Jakieś dzieci zrobiły piosenkę o piłkarzach. Faktycznie, słabo taka radosna twórczość do sadistica pasuje.

Ten dwugłos na wokalu wywołuje uczucie w mojej głowie, którego jeszcze nie potrafię nazwać. Wytrzymałem 30 sekund.
Nie wiem jak wy ale gdy słysze tą piosenkę po raz setny w radiu telewizji w internetach to zbiera mi się na rzyganie
JesusChytrus napisał/a:
01.03.2014 wyjdźmy na ulice obalić bolszewicki PZPN i wtrąćmy do lochów tych patałachów z boiska po uprzednim wyr🤬aniu kijem z kupą!
Jesteście żałośni![]()
Wystarczy wywalić PZPN, wtedy piłkarze będą grać dużo lepiej pod wodzą NOWEGO trenera, który wie kogo do kadry wstawić (patrz Leo Beenhakker) a nie takiego, który bierze tych, których mu podrzuca PZPN bo się boi...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Problem w tym, że jako drużyna nie potrafią grać bo indywidualnie grają w najlepszych ligach świata i to nierzadko z powodzeniem.