👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ipse napisał/a:
spa? jakoś nie widać, żeby ten kot był odprężony:/
poczekaj aż włączą wirowanie

Spróbuj wykąpac kota ręcznie (kota, nie jakieś perskie niewiadomoco), a docenisz to urządzenie.

OOOO co ty taki obrońca zwierząt hy ?? przecież go nie obdarli ze skóry i nie zjedli ;] (chyba ze to myjnia dla kotów w jakiejś resteuracji XD i chcieli zeby skórka łądnie zesżła
)

Ja nie mogłam się powstrzymać od śmiechu, kiedy ten biedny kot zaczął skakać, heh.... ale wydaje mi się to po prostu chore...poza tym...po co kąpać kota? psa to rozumiem, ale koty same o siebie potrafią zadbać...

Demoness napisał/a:
po co kąpać kota?
żeby były filmiki na sadistica
Kot to nie pies, jak ci się uda umyć kota, to to nagraj i mi prześlij, zobaczymy czy dasz rady
Ręczne kąpanie kota jest jak czesanie się żyletką tak że ta metoda jest mniej drastyczna i dla kota i dla człowieka...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie