👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może źle zrozumiał jazdę na suwak??? Pokazuje temu z tyłu "jedź w prawo, bo ja w lewo"??
Mi się zdaję, że pedalarz łapał ręką wiatr by szybciej wykonać manewr skrętu, ale mogę się mylić...
Jak w Polsce, to na pewno hailował, jadąc do biedry po pryncypałki.
kwas79 napisał/a:
A jak samolot skręca w lewo, to które skrzydło się "podnosi"?
A widziałeś kiedyś żeby samolot używał kierunkowskazów?
to oczywiste, że pedalarz jest kobietą , a one miewają problemy z odróżnieniem prawej strony od lewej
podpatrzył gdzieś ale nie wiedział do czego to służy
albo miał kiedyś BMW
albo miał kiedyś BMW
Wujek bał się wkręcać w lewo, więc zawsze skręcał 3 razy w prawo. Może ten ma problem ze skręcaniem w prawo.
Eknen napisał/a:
to oczywiste, że pedalarz jest kobietą , a one miewają problemy z odróżnieniem prawej strony od lewej
Ale to raczej nie ma znaczenia czy to się nazywa prawa czy lewa. Informujesz gdzie skręcasz i tam jedziesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie