📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Najważniejsze szczęście...
Szczęście = pieniądze, więc niech nikt w ch**a nie leci, że pieniądze nie są ważne.
Byłem ostatnio w Holandii, w markecie pracowali sami młodzi, tylko, że tam osoba wykładająca towar na półki miała z 14-15 lat. W PL nikt by nie przyjął kogoś takiego, a co innego, że nikt by w tym wypadku nie przyszedł robić za ok. 4-5zł/h. W NL widziałem ludzi, którzy przyjeżdżali zarobić. Dostawali 4-5 € na godzinę. Tylko, że tam mając te 4-5 € / h żyli lepiej niż w PL.
Dlaczego ja nigdy nie mogę trafić na żadną ankietę odnośnie życia w PL.
Może to i dobrze, bo potem pół polski by mnie ścigało, jakbym naopowiadał co tu się wyprawia
A nie daj boże jakby mnie seryjny samobójca dopadł, co to by było.
I tak, skończę studia i też jak się trafi okazja, to uciekam z tego chorego kraju.
Szczęście = pieniądze, więc niech nikt w ch**a nie leci, że pieniądze nie są ważne.
Byłem ostatnio w Holandii, w markecie pracowali sami młodzi, tylko, że tam osoba wykładająca towar na półki miała z 14-15 lat. W PL nikt by nie przyjął kogoś takiego, a co innego, że nikt by w tym wypadku nie przyszedł robić za ok. 4-5zł/h. W NL widziałem ludzi, którzy przyjeżdżali zarobić. Dostawali 4-5 € na godzinę. Tylko, że tam mając te 4-5 € / h żyli lepiej niż w PL.
Dlaczego ja nigdy nie mogę trafić na żadną ankietę odnośnie życia w PL.
Może to i dobrze, bo potem pół polski by mnie ścigało, jakbym naopowiadał co tu się wyprawia

A nie daj boże jakby mnie seryjny samobójca dopadł, co to by było.
I tak, skończę studia i też jak się trafi okazja, to uciekam z tego chorego kraju.

Jeszcze Stalin w kontekście patriotyzmu, Polski i Polaków mhehehehe to właśnie wasza świadomość historyczna patrioci.

TheRudeBoy, Stalin jest tu w kontekście obrazka. No ale jeśli Stalin kojarzy ci się z patriotyzmem i Polska to zostaje pogratulować

Odnosząc się do patriotyzmu II wojny światowej to dał nam tylko prawie pół wieku komunizmu i rozkradania okradzionego narodu, swoją drogą teraz też nie jest lepiej, dalej nam do demokracji niż na Honolulu.

Nazbierało się lewactwa na sadolu dlatego szkoda nawet czytać większość komentów
Piwo za wstawkę

Piwo za wstawkę

Jopas91 a ten obrazek to w odpowiedzi na jaki temat? Nie przeczytasz i rżniesz cwaniaka, założę się że nawet nie wiedziałeś kto jest na "obrazku"

hej bubr , ciekawe jak znajdziesz szczęście zostawiając za sobą wszystko co się zna-może nie kocha, a nawet nie lubi..ale jest twoje! ...To największa skala szarości jaką chyba można doświadczyć. Życie na obczyźnie nigdy nie będzie takie różowe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie