Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
konto usunięte 2012-11-01, 18:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
borsuk40 2012-11-01, 18:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 18:43
Zgłoś
borsuk40 2012-11-01, 19:12
Ten kraj już dawno upadł a to przez takich ludzi jak ty ale wierze w to że kiedyś się odrodzi, a konwersować z tobą to jak grać w szachy z gołębiem. Jedyne co zrobi to obali bierki, nasra na szachownicy i odleci, uważając ze wygrał.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 19:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 19:56
TheRudeBoy specjalnie dla ciebie
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 20:06
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-01, 20:21
Carol, ja bym to nazwał siłą przyzwyczajenia, nie przynależności. Jak mu spasują warunki, to zostanie. Sam mam rodzinę w Niemczech i USA, bynajmniej nie płaczą za Polską, bo im tam jest po prostu dobrze, nie mają problemów z językiem, prawo im odpowiada, warunki do życia dobre. Nie naciągałbym tak
Zgłoś
jackalski 2012-11-05, 15:38
Kiedy jestem w Warszawie, jestem z Mokotowa.
Kiedy jeżdżę po Polsce, jestem z Warszawy.
W Europie jestem Polakiem.
W USA jestem europejczykiem.
W Azji lub Afryce jestem biały...

To tylko cechy. Nie sprawiają, że jestem lepszy. Jestem tyle wart, ile moje postępowanie.
Nie wiem jak wątłe trzeba mieć ego, jak trzeba być pustym lub bezwartościowym, by losowy fakt urodzenia w tym lub innym miejscu, albo dokonania ludzi, którzy dawno umarli był powodem do... dumy...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem