W wyniku pobicia poborowy zszedł.
W wyniku pobicia poborowy zszedł.
i tak zginał by na froncie pies go j🤬
i tak zginał by na froncie pies go j🤬
Rekrutacja żołnierzy na Ukrainie ,chłop jak gwizdek malutki szczupły i jak taki morze maszerować przez 20 km. Z pełnym wyposażeniem które warzy 36 kg tera powiedzcie mi że nie umiem pisać sory uczę się polskiego języka od ośmiu miesięcy .wielkie pozdrowienia dla was wszystkich co mają profil na sadystycznie
Kacapski dział HR działa naprawdę prężnie
Bodnarowcy czy banderowcy - jeden c🤬j - jak widzę działają co najmniej równie prężnie.
Żełeński dzwonił do Dudu i proponował nam udział w operacji "Ludzka tarcza"
Andrzej rozważa
Bodnarowcy czy banderowcy - jeden c🤬j - jak widzę działają co najmniej równie prężnie.
Kacapski dział HR działa naprawdę prężnie
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupękażdy kto nie chce bronić swojej ojczyzny powinien zdechnąć.
Rekrutacja żołnierzy na Ukrainie ,chłop jak gwizdek malutki szczupły i jak taki morze maszerować przez 20 km. Z pełnym wyposażeniem które warzy 36 kg tera powiedzcie mi że nie umiem pisać sory uczę się polskiego języka od ośmiu miesięcy .wielkie pozdrowienia dla was wszystkich co mają profil na sadystycznie
podpis użytkownika
Ola gringo