Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

co nie zmienia faktu że fajnie by było spowrotem mieć nasze kresyNie mogę wyjść z podziwu dla stada kretynów marzących o wplątaniu Polski w nienaszą wojnę. Gimbusy w różne Battlefiledy się nagrały i myślą, że będa kozaczyć. Na wojnie nie ma respawnów. Wbijcie to sobie w durne pały.

Polska już się w swojej historii dosyć wykrwawiła i wycierpiała. Nie pakujmy się w wojnę, która nie jest nasza, poza tym co nam przyjdzie z tego, że się za kimś wstawimy? Koniec końców i tak zostaniemy sami i będziemy sami musieli własne dupy ratować, bo nikt nam nie pomoże.
Czyli myślisz, że jeśli nic nie będziemy robić, to ruscy zostawią Polskę bez szkody gdyby doszło do wojny?

Jeśli nie zostanie spełnione ultimatum Rosji, zacznie się ostre strzelanie na Krymie.

też mnie ten patriotyzm zaczyna śmieszyć. Jesteśmy obywatelami Ziemi, ale oczywiście dzielą nas religie, polityka i kultura. Nie mam zamiaru umierać za wymyślone wartości, a tym bardziej za polityków. Plan ucieczki już jest wymyślony na szczęście.
A kolesiom od gier komputerowych powiem tyle:
bawcie się dobrze.
Hahaha. No tak latwiej. "Byc obywatelem Swiata" = Nie miec zadnych wartosci i miec zawsze wymowke. Co niedlugo gender i pedaly po slubach?
okej, o 4 sie dowiem czy rosja roz🤬bie ukre czy nie. ale co Polska ma do tego? Czy wyszly jakies zarzadzenia ze jesli rosja zatakuje to polacy beda wspierac ukre?

Chwała Wielkiej Polsce!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie