Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-20, 12:33 2
antychryst333 napisał/a:

moja piwnica moja sprawa plugawy zlamasie

Długo Ci zajęło jak na nolifa xddd powiedział bym, że srałaś akurat ale wiadro pewnie pod krzesełkiem 😀

Czekaj czekaj... Co się wpierd*lasz?
Zgłoś
JoSeed 2025-04-20, 12:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stockey 2025-04-20, 14:03
panar3 napisał/a:

Normalka z Filipińcami, szczególnie na masowcach. Najgorsza banda nieuków bez żadnej dyscypliny pracy, koszmar oficerów wachtowych.

Mimo wszystko C/O decyduje czy można pracować w taką pogodę i zlecił im takie zadanie. Mnie raz, słabsza, fala podmyła bo w taką pogodę czifowski chciał mieć rdzę obstukaną.
Zgłoś
Y3bacYeroslawaiputlera 2025-04-20, 14:49
JoSeed napisał/a:

Powiem tak, żeby nie obrazić, bo Święta, itd...
Być bliźniakiem Bestii to byłby dla mnie zaszczyt
Wprawdzie, mam nieco więcej włosów, ale ogólne podobieństwo jest 👍
Znasz powiedzenie: nie sądź drugiego po sobie?
Nie znasz. Teraz już tak.
Zatem bądź łaskaw nie wystawiać ryja ze swojej meliny, bo ja się z gównem bić nie będę.
P.S. Bestio, pozdrawiam Cię świątecznie i wracaj, bo nudno bez Ciebie

Ale macie tu fajne udające normalne społeczeństwo. Myślisz, że jak coś wyskrobiesz "inteligentnego" albo próbującego mnie obrazić w jakiś "wyrafinowany" sposób, to nagle zrobi mi się głupio? Pie*dole te wasze święta i udawanie normalnych... Jeśli wyznacznikiem jakiegokolwiek sukcesu jest dla ciebie podobieństwo do tej pały to gratuluję xd. Chciałbyś transie y3bany mieszkać w mojej "melinie" ale patrząc na Twoje ledwo sklecone zdania i ilość czasu jaki poświęcasz na tę stronę to Cie ku*wa na metr kwadratowy nie stać gdzie ja mieszkam 😅 a z gównem bić się nie musisz wystarczy, że się umyjesz a te skołtunione barambole z rodzynami sobie obetnij 🥰 wesołych. Ps. Miałem nadzieję na taką wymianę zdań bo lubię 😂😂😂
Zgłoś
Tituf 2025-04-20, 16:10 1
Na początku myślałem że to mechanicy wyszli na pokład bo oni lubią zupełnie nie myśleć o bezpieczeństwie ale widzę że otwierają fresh Water więc to pokład. Chief oficer debil bo ich tam wysłał a oni nie podumali że wykonali polecenie przełożonego i tyle.
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-20, 17:23
WąsatyZbój napisał/a:

Piękne, jak kobieta, lecz w gniewie - równie nieobliczalne i mściwe...
Nie wybacza błędów.
Brak pasów ratunkowych, uprzęży i podpiętych lin zabezpieczających; nieodpowiednia odzież, bez elementów odblaskowych. To się musiało źle skończyć dla tych głupców, przy takim stanie morza. Oficerowie: pokładowy i wachtowy, nie lepsi - nie dopilnowali.

Po wpisie od razu rozpoznać sadolowego, piwniczanego głupka, teoretyka. Elementy odblaskowe na środku oceanu.... Wyjdz z tej piwnicy, przeżyj choć chwile w realnym życiu. I wtedy komentuj

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-04-20, 18:28 1
Powinni być przypięci linami do statku.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-04-20, 18:48 4
Driver19cm napisał/a:

Po wpisie od razu rozpoznać sadolowego, piwniczanego głupka, teoretyka. Elementy odblaskowe na środku oceanu.... Wyjdz z tej piwnicy, przeżyj choć chwile w realnym życiu. I wtedy komentuj

Swoim komentarzem, udowodniłeś własną głupotę, prostactwo, chamstwo i nieuctwo.

Zapoznaj się z rezolucją Międzynarodowej Organizacji Morskiej (IMO) nr A.658(16), stanowiącą część Międzynarodowej Konwencji o Bezpieczeństwie Życia na Morzu (SOLAS), a jak już poczytasz sobie, o obowiązku umieszczania elementów odblaskowych, o ich wielkości i rozmieszczeniu oraz zapoznasz się z rysunkami i obowiązującą specyfikacją techniczną tych materiałów, to sam wyjdź z piwnicy i przejedź się do którejś z kilkunastu polskich stacji ratownictwa morskiego i brzegowego, i zapytaj ratowników, czy i dlaczego elementy odblaskowe na ubiorze i sprzęcie, ułatwiają znalezienie ratowanych osób na wodzie lub pod wodą.

Miłej lektury i wycieczki nad Bałtyk.
Nie pozdrawiam.
Zgłoś
esa 2025-04-20, 19:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-20, 19:51

podpis użytkownika

Zgłoś
WąsatyZbój 2025-04-21, 1:14 3
Zgłoś
Driver19cm 2025-04-21, 16:57 1

podpis użytkownika

Zgłoś
WąsatyZbój 2025-04-21, 19:12
Driver19cm napisał/a:

Mądrego dobrze posłuchać i poczytać. Zdrowych Wesołych dla Ciebie

Dziękuję i Tobie też życzę zdrowych i wesołych Świąt.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem