podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Poszedł popływać, czy nakarmić ryby?
Skutecznie wyczyścili pokład

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Piękne morze... 😍
Piękne, jak kobieta, lecz w gniewie - równie nieobliczalne i mściwe...
Nie wybacza błędów.
Brak pasów ratunkowych, uprzęży i podpiętych lin zabezpieczających; nieodpowiednia odzież, bez elementów odblaskowych. To się musiało źle skończyć dla tych głupców, przy takim stanie morza. Oficerowie: pokładowy i wachtowy, nie lepsi - nie dopilnowali.
Piękne, jak kobieta, lecz w gniewie - równie nieobliczalne i mściwe...
Nie wybacza błędów.
Brak pasów ratunkowych, uprzęży i podpiętych lin zabezpieczających; nieodpowiednia odzież, bez elementów odblaskowych. To się musiało źle skończyć dla tych głupców, przy takim stanie morza. Oficerowie: pokładowy i wachtowy, nie lepsi - nie dopilnowali.
Widziałam morze (nasz Bałtyk) w czasie sztormu tylko jeden raz w życiu... nie ma nic groźniejszego i piękniejszego. Woda miala granatowy kolor, była głośna i nieokiełznana.
To było bardzo dawno temu, a wciąż to pamietam.
Z chęcią jeszcze bym utrafila w sztorm...
Widziałam morze (nasz Bałtyk) w czasie sztormu tylko jeden raz w życiu... nie ma nic groźniejszego i piękniejszego. Woda miala granatowy kolor, była głośna i nieokiełznana.
To było bardzo dawno temu, a wciąż to pamietam.
Z chęcią jeszcze bym utrafila na sztorm...
"Utrafiła" xd Podklasie? Możesz "utrafić" harpun kaszalocie
"Utrafiła" xd Podklasie? Możesz "utrafić" harpun kaszalocie
Mialo być: utrafila W sztorm.
Ale niech tam.
Poza tym chyba harpun trafia kaszaloty, nie odwrotnie.
Mialo być: utrafila W sztorm.
Ale niech tam.
Poza tym chyba harpun trafia kaszaloty, nie odwrotnie.
Wiesz co? Potwierdzasz moje przypuszczenia. Jesteś kaszalotem który żyje z zasiłku i tylko czeka na powiadomienia z sadola xddd ciebie i tego p🤬deusza "p🤬dazcricolandu" widzę tak...

Ps. Tak. Dobrze napisałem. Możesz "utrafić" harpun w grube dupsko xddd
Wiesz co? Potwierdzasz moje przypuszczenia. Jesteś kaszalotem który żyje z zasiłku i tylko czeka na powiadomienia z sadola xddd ciebie i tego p🤬deusza "p🤬dazcricolandu" widzę tak...
[ Dodano: 2025-04-20, 12:31 ]