👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Stoisz sobie spokojnie na wzgórzu, podziwiasz piękne górskie widoki, aż tu nagle podchodzi jakiś sk🤬iel, spycha cię z niej łamiąc ci przy tym ręce i nogi, a na koniec jeszcze ci macha i z ciebie szydzi. Ludzie to sk🤬ysyny.
Beka by była jakby spadając skręciła sobie kark. Wtedy cała misja ratunkowa na nic.
Całość byłaby epicka, gdyby na koniec ta owca spadając, rozwaliłaby sobie łeb

Zauważyć można, iż na sadolu coraz to więcej mnoży się filmików o ratowaniu zwierzątek. Jak dla mnie ok, ale żeby nikt nie warzył dodać się filmików z ratowania murzynów lub podobnej dziczyzny chyba, że skłonny jest przyjąć potężną falę hejtów.
Piwko za uratowanie wełnianki.
Piwko za uratowanie wełnianki.
Jestę ekspertę - robiłem z takimi siatkami.
Te druty robią z ciasta [for gimb: miękkiej stali], by przeciął w jednym miejscu to miałby taką cipę że nie zmarnowałby drogiej wełny. Drut można później skręcić.
Te druty robią z ciasta [for gimb: miękkiej stali], by przeciął w jednym miejscu to miałby taką cipę że nie zmarnowałby drogiej wełny. Drut można później skręcić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie