rzucil mi sie tytul "Ręka"- nie wiem dlaczego, może dlatego że nie mam prawej ręki?
kumu k🤬a zależy na promowaniu gender...pedalstwa...niechęci do wiary katolickiej...polskości..i obaleniu wszelkich norm moralnych wpajanych nam przez rodziców ?. Jestem rocznik 86"...i k🤬a nie rozumiem massmediów - UWAGA- Sadistic.pl też do nich należy...

Jak na hardzie najdziwniejsze c🤬jstwa mnie nei ruszają, to Grodzkie powoduje u mnie odruch wymiotny i myśli samobójcze. No k🤬a wiedźmina nam trzeba.

@Crossblade, według ciebie obojętność wobec takich sytuacji jest normalna, prawda?

Za niedługo nowym hitem będzie "Kamasutra dla gejów" autorstwa pedała niedojeba biedronia.... Normalnie aż się rzygać chce
Jak ktoś twierdzi że jest Napoleonem, to się go izoluje i poddaje leczeniu.
Jak chłop uważa się za kobietę, to się mu przyprawia cycki i robi z niego polityka.
Jak w tym kraju ma być dobrze.
Jak chłop uważa się za kobietę, to się mu przyprawia cycki i robi z niego polityka.
Jak w tym kraju ma być dobrze.
podpis użytkownika
Follow The White... Mouse.
tego zwyrola powinni nap🤬lać tak długo aż by sobie przypomniał, że jednak ma jaja.
Jeszcze brakuje agenta Bolka i paru innych krypto-agentów i prezent jak w mordę strzelił.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

Biały__, świętokradztwo !!!! Kaczyński obok Sapkowskiego i Pilipiuka !!!!