📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:50

A wystarczyłoby by ci na lewym pasie jechali (a zwłaszcza stali) maksymalnie blisko lewej krawędzi, a ci na prawym pasie maksymalnie blisko prawej krawędzi. Karetka by przejechała środkiem bez opóźnień, a nie tak jak zwykle, ze każdy się nagle obudził, ze karetka jedzie i trzeba środek robić wolny. Ludzie, jak jedziecie osobówkami nie zajmujcie całego pasa ruchu, tylko przy krawędzi prawej lub lewej zależnie który to pas!

astma napisał/a:
A tak jak by każdy zachował odstępy i nie podjerzdzał pod zderzak to
To korek nie miał by 50m tylko 5km
Czym oni jadą, Nysą, Żukiem, czy Lublinem? Przecież to wogóle przyśpieszenia nie ma. Jak ostatnio mnie mijał Sprinter karetka, to przyśpieszał jak niejedna osobówka.
Jak grzecznie wszyscy się rozjeżdżali - przy takim ruchu jednak trzeba kilka sekund aby podjąć skoordynowany z innymi manewr.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - te filmiki z Rosji mnie trochę wypaczyły

Ej a może taki Boguś z M3 zwany Frogiem i inni tego typu kretyni powinni za karę jeździć karetką (omijanie pojazdów i szybka zmiana pasa ruchu opanowana) oczywiście za darmo żeby w tym czasie kierowca mógł sobie z rodziną obiad zjeść.

Ostatnio pojawił się w naszej społeczności przejazd
karetką, ale ten jest imho znacznie ciekawszy.
"Dojazd zespołu P-3 do wypadku w dniu 30 stycznia 2014, do którego doszło na skrzyżowaniu ulic Kobierzyńskiej i Skośnej. Przed nami jedzie PSP i zespół P-2."
lol, to miał być temat
karetką, ale ten jest imho znacznie ciekawszy.
"Dojazd zespołu P-3 do wypadku w dniu 30 stycznia 2014, do którego doszło na skrzyżowaniu ulic Kobierzyńskiej i Skośnej. Przed nami jedzie PSP i zespół P-2."
lol, to miał być temat
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie