Czyli przejazd karetką pogotowia przez Kraków (do Szpitala Uniwersyteckiego).
Po chodniku grzać a nie...
vass
2014-11-30, 3:50
Ogólnie pozytywnie, nie widzę jakiś większych zgrzytów i nie rozgarniętych kierowców.
Konto usunięte
2014-11-30, 4:29
No właśnie. No i co? Bo ja tu bardziej widzę nierozgarniętego kierowcę karetki. Któremu się wydaje, że jak mu dali sygnały to może wszystko. Lata jak pop🤬lec przy dziwnych miejscach po pasach jak szeryf jakiś i ma problem. Bo nikt nie wie co ma zrobić. Jakbym miał takiego durnia za sobą to też bym nie wiedział, hamować, zmieniać pas czy może pan i władca drogi oczekuje ode mnie, że rozp🤬olę samochodu wskakując na pas zieleni. Bo ten un on jedzie. K🤬a mać, skąd ci ludzie z przodu mają wiedzieć co robić, jak się kolejny Kubica za państwową kasę zrobił?
C🤬j wie, zjechać tu, czy tam jak ten się bawi w rajdowanie...
Konto usunięte
2014-11-30, 9:06
kalium, życzę ci żeby taki kierowca po ciebie jechał jak będziesz zduchał...... żartowałem, c🤬j ci w dupe napinaczu
ogólnie fajne, tylko te sygnały wk🤬iają ucho, współczuję załodze karetki. Ja sobie ściszyłem a oni niestety
@kalium
Ty k🤬a z sosnowca jesteś i twoja stara miała śliskie kocyki, że tak p🤬lisz?
Co k🤬a nikt nie wie co ma zrobić? Ma ustąpić drogi. Każdy człowiek o tym powinien wiedzieć a kierowcy są tego uczeni na kursach.
Jeśli nie wiesz co zrobić w takiej sytuacji to nie proś za kilka lat mamy o samochodzik na 18tkę.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Konto usunięte
2014-11-30, 11:07
zawsze lubiłem zap🤬lać karetką w GTA
Konto usunięte
2014-11-30, 11:18
zawsze zastanawialo mnie czy kierowca karetki może sterować tymi dźwiękami żeby "nakrzyczeć" na niesfornych kierowcow zeby sp🤬alali z drogi. czy moze robi to pasażer?
kalium napisał/a:
No właśnie. No i co? Bo ja tu bardziej widzę nierozgarniętego kierowcę karetki. Któremu się wydaje, że jak mu dali sygnały to może wszystko. Lata jak pop🤬lec przy dziwnych miejscach po pasach jak szeryf jakiś i ma problem. Bo nikt nie wie co ma zrobić. Jakbym miał takiego durnia za sobą to też bym nie wiedział, hamować, zmieniać pas czy może pan i władca drogi oczekuje ode mnie, że rozp🤬olę samochodu wskakując na pas zieleni. Bo ten un on jedzie. K🤬a mać, skąd ci ludzie z przodu mają wiedzieć co robić, jak się kolejny Kubica za państwową kasę zrobił?
ty jakiś przygłupi jesteś czy co..?
Konto usunięte
2014-11-30, 12:46
lol Kalium to karetka. nie jakies autko. to tak ma jezdzic ulomie. chcialbys zeby jechali 60 na godzine i stawali na czerwonym?
Jakbym miał z takim modulatorem jeździć to wolałbym się powiesić
5 minut i nie dojechałeś do szpitala?! Zabiłeś k🤬a poszkodowanego minutę przed końcem filmu, więc mogłeś już zwolnić !
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
kalium napisał/a:
Dziwne że każdy na filmie wiedział co ma robić a Ty jeden miałbys z tym problem....patrzysz w lusterko, widzisz co sie dzieje i wiesz że masz sp🤬alać. Obserwacja i reakcja. Panie mechanik samochodowy, za dużo czasu w warsztacie spędzasz najwidoczniej.
Cytat:
Ogólnie pozytywnie, nie widzę jakiś większych zgrzytów i nie rozgarniętych kierowców.
Można się przyj🤬 do p🤬dy z Citroena ale poza tym incydentem całkiem spoko