Wskutek zderzenia ze skuterem wodnym, jedna osoba z pontonu zginęła.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Wskutek zderzenia ze skuterem wodnym, jedna osoba z pontonu zginęła.
mwaski napisał/a:
O, ruskie trole już kwiczą
A co ten temat ma wspolnego z Ukraina naziolku? Wszedzie musicie srac tym swoim nacjonalizmem i ksenofobia? Zygac sie chce
W sumie ciekawią mnie te ruskie trolle. Tak się zastanawiam jakiemu procentowi tych trolli ktoś płaci za takie posty, jaki procent to po prostu pasjonaci, którzy to robią dla internetowego fejmu i wirtualnych piwek. No ale też jaka część z nich to Rosjanie (bo zwykle te posty są napisane dość poprawną polszczyzną).
48 sekund zabawy i śmierć. Niewiele nas dzieli od śmierci. Zwykle się udaje, nawet pewnie tego nie odczuwamy, nie dopuszczamy myśli albo kwitujemy: "...łłłłooooo ku.....wa"
Justynka99 napisał/a:
W sumie ciekawią mnie te ruskie trolle. Tak się zastanawiam jakiemu procentowi tych trolli ktoś płaci za takie posty, jaki procent to po prostu pasjonaci, którzy to robią dla internetowego fejmu i wirtualnych piwek. No ale też jaka część z nich to Rosjanie (bo zwykle te posty są napisane dość poprawną polszczyzną).
nikt im za to nie płaci, ludzie są po prostu kurewsko głupi, uwielbiają być pożytecznymi idiotami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie