Podsumowanie 2014 roku w moim wykonaniu, zapraszam do cwiczenia street workoutu! Malo znany sport, choc i tak juz sie bardzo szybko rozwija. Jesli sie chce mozna zrobic sylwetke i sile bez silowni, moze kogos zmotywuje do dzialania, przypominam ze warto pozdro
Zapraszam oczywiscie do subskrypcji i komentowania
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:39
Idea może i dobra tylko zabierają się za to ludzie nie mający w ogóle pojęcia o wykonywaniu tych ćwiczeń. Większość osób które znam już po roku narzekają na barki i uszkodzenia stawów. Prawda jest taka że spora część osób sobie raczej tym zaszkodzi niż pomoże.
StaryWiarus napisał/a:
@H2S04
BongMan uczciwie pracuje na kutrze, więc nie nadaje się Herkulesa a na Posejdona.
On się nawet na Posejdona nie nadaje
Tak z ciekawości ile masz wzrostu i ile ważysz? Wg mnie masz mało bf i mało ważysz, więc bardzo silny być nie musisz bardziej tu chodzi o wytrzymałość, mam rację?
Ale na siłownię to byś się przeszedl, chociażby nogi porobić.
Poza tym polecam Ci połączyć kalistenikę z treningiem z ciężarami.
Poza tym polecam Ci połączyć kalistenikę z treningiem z ciężarami.
Co wy chcecie promuje zdrowy styl życia, coś robi a nie tylko siedzi w internetach.
Sam trenuję i naprawdę warto, warto poczuć się dzięki temu kimś.
Można soundtrack prosić ?
Sam trenuję i naprawdę warto, warto poczuć się dzięki temu kimś.
Można soundtrack prosić ?
Z gory dziekuje wszystkim za hejty jestescie wspaniali
nawet nie wiecie jak motywujecie
oczywiscie dobre slowa rowniez motywuja
Odnosnie jakich kolwiek pytan pod filmikiem czy prywatnych tak jak pisalem piszcie na moj fanpage : kura - handstand, street workout bo tu nie jestem w stanie odpowiadac na wszystko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie