Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
McQurwa 2019-11-07, 12:26 1
zrobił się zajebiście duży popcorn

podpis użytkownika



We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Avatar
gustav665 2019-11-07, 13:13 2
tak to jest jak żaroodporne naczynie nie jest z ZSRR albo PRLu
Zgłoś
Avatar
IOI 2019-11-07, 13:32 51
to ze jest zaroodporne, nie znaczy ze mozna stawiac na otwartym ogniu
Zgłoś
Avatar
Halman 2019-11-07, 14:46 25
IOI napisał/a:

to ze jest zaroodporne, nie znaczy ze mozna stawiac na otwartym ogniu



można ale tylko raz...
Zgłoś
Avatar
dżuma 2019-11-07, 14:50
Ale to musiało być smutne przeżycie, tyle szkła i oleju na podłodze i twarzy
Zgłoś
Avatar
andrzejrobert75 2019-11-07, 15:18 1
Może i na cyckach,tego nie wiemy...
Zgłoś
Avatar
r................5 2019-11-07, 17:13
Myślałem że popcorn robi się na sucho.
Zgłoś
Avatar
ddss 2019-11-07, 17:42 1
Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))

\
Zgłoś
Avatar
impressa88 2019-11-07, 17:54
Jak byłem małym dzieckiem moi rodzice podobnie zrobili. Do dziś pamiętam to p🤬lnięcie szkła po całej kuchni nawet mi się wówczas odechciało popcornu
Zgłoś
Avatar
lakilan69 2019-11-07, 18:31 1
ddss napisał/a:

Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\



Jest zajebiście łatwe. Biorę największą patelnię. Nalewam oleju tak żeby na całej powierzchni była minimalna warstwa. Podgrzewam na największym palniku, na najmniejszym ogniu. Jak się olej rozgrzeje (wokół ziarna tworzą się bąble) to zasypuje całą powierzchnię patelni ziarnami i przykrywam pokrywką. Czekam aż przestanie strzelać, przesypuję do miski i gotowe.
Zgłoś
Avatar
~Angel 2019-11-07, 18:37
Zw

ddss napisał/a:

Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\



Zwykłe ziarna popcornu również można robić w kuchence mikrofalowej więc nie trzeba się truć syfem z torebek. Potem dla smaku dodać roztopione masełko i posypać solą. Czysto bez oleju, smrodu, problemu z przypalaniem i mycia garów.

podpis użytkownika

Zgłoś
Avatar
Seavitia 2019-11-07, 21:12
ddss napisał/a:

Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\



Przesada z tym, że ciężko zrobić i że trzeba stale wybierać, bo nasiąka - cieniutka warsta tłuszczu, maks dwie warstwy ziaren, w miarę strzelania pare razy potrząsnąć i nic sie - ani nie przypali, ani nie nasiąknie, bo nie będzie czym. Wszelkie wersje mikrofalówkowe nie umywają się do tradycyjnie robionego

podpis użytkownika

Materiał własny - wrzucam tylko tu. Proszę nie powielać, bo "źródełko wyschnie"
Zgłoś
Avatar
MesserWoland 2019-11-07, 21:25
Mógł w slo-mo nagrywać
Zgłoś
Avatar
buczkog 2019-11-07, 23:03
C🤬ja widać a te ok 160 to w p🤬du iść powinny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie