

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to ze jest zaroodporne, nie znaczy ze mozna stawiac na otwartym ogniu
można ale tylko raz...

\

Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\
Jest zajebiście łatwe. Biorę największą patelnię. Nalewam oleju tak żeby na całej powierzchni była minimalna warstwa. Podgrzewam na największym palniku, na najmniejszym ogniu. Jak się olej rozgrzeje (wokół ziarna tworzą się bąble) to zasypuje całą powierzchnię patelni ziarnami i przykrywam pokrywką. Czekam aż przestanie strzelać, przesypuję do miski i gotowe.
Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\
Zwykłe ziarna popcornu również można robić w kuchence mikrofalowej więc nie trzeba się truć syfem z torebek. Potem dla smaku dodać roztopione masełko i posypać solą. Czysto bez oleju, smrodu, problemu z przypalaniem i mycia garów.
podpis użytkownika

Popcorn tylko na oleju dobrej jakości, można na maśle ale trzeba uważać bo łatwo się pali. Trzeba stale wybierać jak już trochę jest bo potem nasiąka i przypala się oraz stale regulować temperaturę. Popcorn to nie łatwa sztuka. A jak toś powie że z paczki łatwiej to smacznego, proszę poczytać o środkach które są w środku paczuszki i tłuszczu jakiego używają, aż się nfz cieszy ))
\
Przesada z tym, że ciężko zrobić i że trzeba stale wybierać, bo nasiąka - cieniutka warsta tłuszczu, maks dwie warstwy ziaren, w miarę strzelania pare razy potrząsnąć i nic sie - ani nie przypali, ani nie nasiąknie, bo nie będzie czym. Wszelkie wersje mikrofalówkowe nie umywają się do tradycyjnie robionego