👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ten policjant to tak go gonił jakby nie miał zamiaru go złapać, poza tym po co go gonić, strzał ostrzegawczy a potem strzał w plecy
Cytat:
strzał ostrzegawczy a potem strzał w plecy
Chyba w USA bo w polskich realiach na dzień dobry zawieszenie do czasu wyjaśnienia sprawy, włóczenie się po sądach przez 10 lat i szczęśliwe zakończenie - wyrok kilkunastu lat więzienia dla policjanta a złodziej ze względu na stan psychiczny i traumę po bestialskim postrzeleniu przez policjanta zwolniony z więzienia, dożywotnia renta w wysokości 2500 zł za uszczerbek na zdrowiu + milionowe odszkodowanie. Do tego wywiady w mediach, udział w programach rozrywkowych i tantiemy za napisane książki.
podpis użytkownika

Dziwna jest ta cała sprawa, albo to była totalna ustawka albo koleś jest idiotą i miał wieeeele szczęscia, że policja była w pobliżu. Kto nosi 750 tysi w różnej walucie w plecaku po ulicy... I do tego ukraińcy przebrani za budowlańców... ciekawe
@Angel, no i prawidłowo, u nas nie można sobie kupić broni na dowód, wiec dlaczego mają strzelać?
Up_lakeroll..."no i prawidłowo, u nas nie można sobie kupić broni na dowód, wiec dlaczego mają strzelać?"
Można kupić broń palną Czaronoprochowa wystarczy dowód osobisty i pieniążki wpisz google: broń czarnoprochowa bez zezwolenia . Rozumiss ?
Można kupić broń palną Czaronoprochowa wystarczy dowód osobisty i pieniążki wpisz google: broń czarnoprochowa bez zezwolenia . Rozumiss ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie