No i zajebisty przykład, dlaczego nieuzbrojone służby to idiotyzm. Usiłowanie zabójstwa z użyciem pojazdu mechanicznego, a odj🤬 kierowcy nie ma komu. Już nawet u nas się nauczyli, że do takich się strzela
Odj🤬 wk🤬ionego kierowcę tylko dlatego, że przez jakąś p🤬dę, która kazała zaparkować na pasie o dużym natężeniu ruchu, inni muszą cierpieć? W c🤬j miejsca na chodniku jest, żeby tam sobie ustawić swój wehikuł
Co to za kraj? Europa to nie jest, żółte tablice mają niektóre państwa Ameryki południowej oraz Azji hmmm
Może USA, w stanie Nowy Jork są żółte, chociaż najnowsze już białe. Albo jakiś inny stan bo każdy ma swoje zasady. Niektóre zmieniją kolor co kilka lat, c🤬j wie po co.
Co to za kraj? Europa to nie jest, żółte tablice mają niektóre państwa Ameryki południowej oraz Azji hmmm
Może USA, w stanie Nowy Jork są żółte, chociaż najnowsze już białe. Albo jakiś inny stan bo każdy ma swoje zasady. Niektóre zmieniją kolor co kilka lat, c🤬j wie po co.
Mała podpowiedź

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus
Mała podpowiedź
Ja p🤬lę, na bank gówniany kraj jakiś, skoro importowali Polonezy dla policji.

Soacha to w Kolumbii, no to faktycznie gówniany.
No i zajebisty przykład, dlaczego nieuzbrojone służby to idiotyzm. Usiłowanie zabójstwa z użyciem pojazdu mechanicznego, a odj🤬 kierowcy nie ma komu. Już nawet u nas się nauczyli, że do takich się strzela
weź mi k🤬a pokaż w którym momencie on próbuje kogoś rozjechać oprócz w twojej wyobraźni?