Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PabloSkills 2023-10-21, 12:05 13
U nas człowiek jak się dorobi choćby szrota to dba jak o auto z salonu a za granicą to widzę wyj🤬e mają. W zbyt dużych luksusach żyją, inaczej nawet nie pomyśleliby o tym.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-10-21, 12:34 3
Zgłoś
Konto usunięte 2023-10-21, 16:23 17
No i zajebisty przykład, dlaczego nieuzbrojone służby to idiotyzm. Usiłowanie zabójstwa z użyciem pojazdu mechanicznego, a odj🤬 kierowcy nie ma komu. Już nawet u nas się nauczyli, że do takich się strzela
Zgłoś
darek1234 2023-10-21, 16:36 6
eliveruss napisał/a:

No i zajebisty przykład, dlaczego nieuzbrojone służby to idiotyzm. Usiłowanie zabójstwa z użyciem pojazdu mechanicznego, a odj🤬 kierowcy nie ma komu. Już nawet u nas się nauczyli, że do takich się strzela

Odj🤬 wk🤬ionego kierowcę tylko dlatego, że przez jakąś p🤬dę, która kazała zaparkować na pasie o dużym natężeniu ruchu, inni muszą cierpieć? W c🤬j miejsca na chodniku jest, żeby tam sobie ustawić swój wehikuł
Zgłoś
Bartshin 2023-10-21, 16:51
Co to za kraj? Europa to nie jest, żółte tablice mają niektóre państwa Ameryki południowej oraz Azji hmmm
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-10-21, 17:04
Bartshin napisał/a:

Co to za kraj? Europa to nie jest, żółte tablice mają niektóre państwa Ameryki południowej oraz Azji hmmm

Może USA, w stanie Nowy Jork są żółte, chociaż najnowsze już białe. Albo jakiś inny stan bo każdy ma swoje zasady. Niektóre zmieniją kolor co kilka lat, c🤬j wie po co.
Zgłoś
~Dostojny 2023-10-21, 20:21 1
Bartshin napisał/a:

erutlev napisał/a:

Może USA, w stanie Nowy Jork są żółte, chociaż najnowsze już białe. Albo jakiś inny stan bo każdy ma swoje zasady. Niektóre zmieniją kolor co kilka lat, c🤬j wie po co.

Mała podpowiedź

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
AdamBrown 2023-10-21, 22:07 2
gość chce jechać to przychodzą niebiescy i klaun z słupkiem drogowym, i zawracają gitarę a panu "odj🤬 kierowcę" życzę bycia dobrym kierowcą.....

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
zdun 2023-10-21, 22:27
No przerysował całe kałdi
Zgłoś
kruszymordziec 2023-10-21, 22:49 1
A ja czekałem aż tą babe na biało z telefonem pomieli za głupotę!
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-10-22, 0:31 1
motylekwbrzuchu napisał/a:

Mała podpowiedź

Ja p🤬lę, na bank gówniany kraj jakiś, skoro importowali Polonezy dla policji.

Soacha to w Kolumbii, no to faktycznie gówniany.
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz 2023-10-22, 8:22
Pojechał otworzyć piekarnie. Chleb mysi być rano.
Zgłoś
shoe5maker 2023-10-22, 11:36
I kola ma pogięte Audi i połamane kulasy. No debil.
Zgłoś
Cymesowy 2023-10-22, 19:18 1
eliveruss napisał/a:

weź mi k🤬a pokaż w którym momencie on próbuje kogoś rozjechać oprócz w twojej wyobraźni?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie