👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A tam.
Najbardziej zdumiewającym faktem we Wszechświecie jest ten, że na pewnej planecie w układzie Sol, mieszka rasa, której ogromna większość przedstawicieli wierzy, iż Wszechświat został stworzony właśnie dla nich przez wszechmocną istote, która m.in. potem ich wytrzebiła bo nie podobał jej się kierunek postęou.
Ha. Ha. Ha.
Najbardziej zdumiewającym faktem we Wszechświecie jest ten, że na pewnej planecie w układzie Sol, mieszka rasa, której ogromna większość przedstawicieli wierzy, iż Wszechświat został stworzony właśnie dla nich przez wszechmocną istote, która m.in. potem ich wytrzebiła bo nie podobał jej się kierunek postęou.
Ha. Ha. Ha.
To jest za razem piękne i smutne.. Piękne, bo jesteśmy 0.(0)1 częścią wszechświata i tyle jest do odkrycia, a smutne bo nawet 1% z tego nie odkryjemy do końca naszego życia...
Nadzieja jest jeszcze w następnym wcieleniu, wiecznym życiu, albo przeszczepie mózgu.
Nadzieja jest jeszcze w następnym wcieleniu, wiecznym życiu, albo przeszczepie mózgu.
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Aż chce się więcej oglądać takich materiałów
Ciekawe co na to kochani miłośnicy wiary w Boga, czy jak on tam ma : )

a gdzie w tym miejscie na jezuska pana naszego jedynke nozki wycałowane i maryje? zartuje beke krece
szach mat ateisci!

masz pod filmem
a tak poza tym: It`s so fascinating - calm down and tell me more
a tak poza tym: It`s so fascinating - calm down and tell me more
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie