Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
wodociagi 2017-05-10, 22:01 1
poszedł jak po lodzie,jeżeli to bieżnikowane to nie dziwie się że tak poleciał
Zgłoś
wudun 2017-05-10, 22:04 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-10, 22:10 4
jarasz blanty? bo coś spowolniony jesteś
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-10, 22:16 3
fajnie,że wstawiasz taki filmik, który ma dać do myślenia ale jak widzisz po komentarzach to większość i tak wie lepiej
Zgłoś
Kapsel_21 2017-05-10, 22:31 4
Jeśli chodzi o wyjazd na tory to wgl nawet nie przyszło mi to do głowy zresztą pomijając fakt ze pewnie odbiłbym się od krawężnika i i tak wjechał w auta z przodu to dodam, że dystans jaki miałem do fiesty oraz stosunkowo niewielka prędkość sprawiły iż na początku hamowania bylem niemal pewien ze dam rade się zatrzymać. Po prostu nie spodziewałem się takiego poślizgu nie chce się jakoś przesadnie bronić bo faktem jest, że to ja spowodowałem kolizje ale wszystko znacznie łatwiej się ocenia widząc nagranie i efekt mojej decyzji. Gdybym wiedział, że wpadnę w poślizg to pewnie starałbym się uciekać gdzieś w bok, gdy już leciałem było na to za późno. Pod koniec starałem się tylko uderzyć w taki sposób żeby nie skupiać energii w jednym miejscu (uderzając jedynie narożnikiem samochodu) a spróbować ją możliwie jak najbardziej rozłożyć poprzez uderzenie jak największą powierzchnią. Może komuś wydać się to śmieszne ale własnie o tym myślałem w na chwile przed uderzeniem.

Tak wgl to Pilotn22 pokaż mi proszę przepis, który zabrania zmiany pasa ruchu na przejściu dla pieszych. Jeśli jest przed nimi linia ciągła to oczywiście nie można tego robić jednak w tej sytuacji jak i innych podobnych jest to jak najbardziej dozwolone.
Zgłoś
kapsiu 2017-05-10, 23:38 1
Panie , chyba się na radio zapatrzyles... Z tym refleksem to do BORu startuj.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-10, 23:44 5
@Kapsel_21

Nie przejmuj się tymi hejtami. Dzięki za nagranie stary! Masz nauczkę na przyszłość.
Zgłoś
ChybaTy1 2017-05-10, 23:58 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Noemi1998 2017-05-11, 0:05 4
Zgłoś
maryjanos 2017-05-11, 0:13 15
Zgłoś
Kapsel_21 2017-05-11, 0:19 1
SteponectY
Poszkodowanych żadnych nie było na szczęście inaczej nie nazwałbym tego kolizją Efekt to uszkodzone 3 auta, z czego pierwsze miało tylko lekko puknięty tylny zderzak, no i trochę bałaganu na drodze.
Zgłoś
pjf 2017-05-11, 0:23 1
Zimowe ogumienie i pewnie łyse w dodatku!
Zgłoś
Davis 2017-05-11, 0:30 1
O matko... Jak to czytam to mi się jaja pocą... ABS może, ale wcale nie musi skracać drogi hamowania i przekłada się na to wiele czynników, jak temperatura, opady, stan nawierzchni na samych oponach kończąc. Głównym zadaniem systemu ABS jest umożliwienie manewrowania, zachowania kontroli nad torem poruszania się pojazdu w czasie hamowania. W czasie hamowania mam na myśli, gdy walimy pedał w podłogę. Bez ABS koła się blokują i jedziesz jak na nartach podczas gdy ABS przerywa uślizg koła, przez co otrzymujemy na kilka setnych sekundy przyczepność (a przynajmniej jej zdecydowaną większość), co pozwala nam na przykład. ominąć przeszkodę w czasie nagłego hamowania.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 0:48 1
Nie wiem kolego czym Ty jeździsz albo z czego masz hamulce (z żółtego sera?) ale ja mieszkam w Pz i zazwyczaj tuż przed tym zakrętem na motocyklu mam 90-100 i do świateł przed rondem (Śródka) bez problemu schodzę nawet do 0 jeśli jest taka potrzeba. Sprawdź płyn hamulcowy, bo to wyglądało jakby się zagotował i nie było hamowania. Pzdr tej!
Zgłoś
brzoza11 2017-05-11, 0:54 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem