Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
wujekbaniu 2017-05-11, 1:07 1
Jak nie masz ABS to hamuj pulsacyjnie jak masz to hamulec w podłogę i nie puszczaj.
Zgłoś
wonder_woman 2017-05-11, 1:20 1
wszyscy tacy mądrzy jak już swoje wyjeżdżą, zdarzyło mi sie to samo zaraz po odebraniu prawka, chwile zajmuje przyzwyczajenie sie do innego auta, wzięłam sobie z tego nauczkę...przestałam w ogóle jeździć jak musiałam się wypłacić za naprawy auta :p
Zgłoś
Lukasz2525 2017-05-11, 1:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 1:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
_Myszcz_ 2017-05-11, 1:44 1
Klania sie tutaj po prostu brak paczenia na to, co jest przed Toba na drodze. Widac bylo, ze auta hamuja/stoja - a Ty nie zwalniales swojej predkosci. Brak dostosowania predkosci/odleglosci do sytuacji na drodze&brak zachowania ostroznosci - nie paczyues przed siebie (w dal) = kabum:P

Przyznam, ze odkad ogladam podobnego rodzaju filmiki na Sadisticu - rozgladam sie 10x uwazniej na boki, szukajac pieszego, ktory moze wlezc na jezdnie oraz do przodu - przewiduje, mysle - jak zachowaja sie auta/sygnalizacja swietlna - za kilka sekund. Plus tego taki - mniejsze spalanie:) wiec i na browara piniadz dodatkowy jest:>
Zgłoś
Tajulek 2017-05-11, 1:57 3
Zgłoś
Pilotn22 2017-05-11, 7:24 3
Zgłoś
Rudinxon 2017-05-11, 7:46 1
Zgłoś
eMJay8086 2017-05-11, 8:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 8:20 1
wonderwoman69 napisał/a:

wszyscy tacy mądrzy jak już swoje wyjeżdżą, zdarzyło mi sie to samo zaraz po odebraniu prawka, chwile zajmuje przyzwyczajenie sie do innego auta, wzięłam sobie z tego nauczkę...przestałam w ogóle jeździć jak musiałam się wypłacić za naprawy auta :p

No popatrz. Mam 12 lat prawo jazdy, przejechałem setki tysięcy km i ani razu z własnej winy nie miałem kolizji. Da się?
Zgłoś
Kamils37 2017-05-11, 8:38 1
Przez takich durni OC drozeje
Zgłoś
HalfGod 2017-05-11, 9:08 1
Zgłoś
el_kadafi 2017-05-11, 9:52 2
Zgłoś
lewyskank100g 2017-05-11, 9:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-11, 10:21 2
Panowie szklanka zimnej wody.
Abs ma z definicji wydłużać drogę hamowania. To jest teoria.
W praktyce może to skrócić jeżeli sami nie potrafimy przez spóźnioną reakcje, przez pisanie smsów itp użyć hamulców tak by kół nie zblokować.
Sam osobiście jeżdzę autem bez ABSu i sobię chwalę ale to wymusza na kierowcy większe skupienie i brak skurczu prawej nogi!

Jeżeli autor ma tyle lat co w nicku tj 21 to się nie dziwię, że taki finał jest tego filmiku. Brakuje doświadczenia które podpowiedziałoby puszczenie hamulca, naciśnięcie gazu i zmianę pasa skrajny prawy. Tak - był czas i miejsce.

Polecam pojeździć jakieś pół roku po mieście Łódź to do takiej kolizji byś nie doprowadził.

Z drugiej strony - po to są ubezpieczenia żeby pokrywać takie zdarzenia ale będziesz miał zajebistą zwyżkę - to mnie cieszy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem