Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poczytaj sobie ile osób z afryki i azji dostało pozwolenie na pracę Polsce a potem się odzywaj
znam statystyki i nijak się to ma do manipulacji o setkach tysięcy sprzedanych wiz w aferze Wawrzyka...
poczytaj o tym czym jest pozwolenie na pracę dla cudzoziemców, jak jest wydawane i sprawdzane a potem się odzywaj
znam statystyki i nijak się to ma do manipulacji o setkach tysięcy sprzedanych wiz w aferze Wawrzyka...
poczytaj o tym czym jest pozwolenie na pracę dla cudzoziemców, jak jest wydawane i sprawdzane a potem się odzywaj
Tak samo sprawdzane jak firma która "sprzedała" ropę orlenowi za czasów obajtka albo respiratory od handlarza bronią? Taaa już widzę jak oni ich tam sprawdzają te niedojdy z pisu których tak bronisz buahahaha
Tak samo sprawdzane jak firma która "sprzedała" ropę orlenowi za czasów obajtka albo respiratory od handlarza bronią? Taaa już widzę jak oni ich tam sprawdzają te niedojdy z pisu których tak bronisz buahahaha
hahaha
na brak merytorycznych argumentów w konkretnym temacie, zawsze można coś walnąć bez sensu
paplanie o setkach tysiecy sprzedanych wiz to tylko niedojda bez wiedzy może powtarzać, jeszcze zmanipulowana niedojda, bo przewodniczący komisji w tej sprawie sam podał liczbę
Szanowny z🤬bie nr. 2, nie możesz sobie przypomnieć, ponieważ bardzo długo nie miał pojęcia jak to "niezgadzanie się" na migrantów w praktyce wyglądało.
Oto właśnie chodziło, abyś ty, oraz cała reszta łącznie ze mną nie miała o tym pojęcia
5 miesięcy nad tym kminiłeś? wtf? ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie