Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po czym ich poznałeś że oni są od Kaczyńskiegop?
bo wynajmują pokoje, muszą zarobić na to. . Goście ryżego maja opłacane pokoje z naszej kasy.

Proszę bardzo
jak byś poszedł do pracy to nie trzeba by było ściągać nierobów na wizy, proste nie ?
[ Dodano 2024-06-26, 23:58 ]
Czy naprawdę jest tak ciężko zobaczyć że te same mordy trzymają władzę od 1980 roku? Że Polak Polakowi Wilkiem i zawsze będzie podział polityczny? Zamiast walczyć ze sobą walczcie o lepsze jutro w tym Kraju.
Przez ostatnie 40 lat jesteśmy tanią siłą roboczą europy zachodniej! I co z tego mamy? Bandę płaczących niedojebów : a pis to... a tfusk to....
Naprawdę nie widzicie że pozostałym właśnie na ty, zależy?
[ Dodano 2024-06-27, 00:07 ]
W Płocku przy budowie instalacji olefin pracuje kilka tysięcy Pakistańczyków, Hindusów, Kazachów, Ukraińców, Koreańczyków i Filipińczyków. Znajomy emeryt, któremu niedawno zmarła żona postanowił wynająć parter dużego domu agencji zatrudniającej hindusów zwanych potocznie w Płocku "laczkami", bo nawet w zimę chodzą w laczkach. Dziadek opisuje mi jak sie mieszka z hindusami. Są niewiarygodnie czyści, uprzejmi, o wszystko pytają. mają też dziwne akcje, bo dziadek znajduje u siebie w kuchni codziennie świeże kwiatki w wazonie. Jak dziadek podjeżdża w sobotę z zakupami pod dom, natychmiast melduje się 2-3 Hindusów do pomocy przy wniesieniu toreb. Zawsze uśmiechnięci, zawsze mówią dzień dobry nawet 3-4 razy dziennie. Jedyna uciążliwość to zapachy z kuchni, bo używają swoich przypraw. Dziadkowi wyremontowali rower, bo był w stanie agonii. posprzątali w niedzielę szajerek. Mówi, ze nigdy nie przypuszczał, że tak polubi ludzi w drugiej strony świata.
skończyłeś się już masturbować????
Hindus wjebie ci nóż w plecy przy pierwszej okazji, wszystko kalkuluje 5 razy i doskonale planuje każdy ruch. Proponuję przygarnąć kilku, szybko zrozumiesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie