Migrant w domu złodziej w dom.
Chciała brudasów to teraz ma.
O ile się nie mylę, to są ci legalni kaczora. I już takie numery, drastyczny wzrost przestępczości. Pomyślcie co będzie jak będą nielegałowie tuska.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Ja już się w kamery wyposażyłem, moi sąsiedzi też, także pewnikiem, niedługo więcej tego typu kontentu będzie.....
podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
bleblebator1 napisał/a:
O ile się nie mylę, to są ci legalni kaczora. I już takie numery, drastyczny wzrost przestępczości. Pomyślcie co będzie jak będą nielegałowie tuska.
czy szanowny z🤬b mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zj🤬a partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie k🤬a nie przypominam!!!
Mieszkać pod jednym dachem ze swoimi dziećmi i tymi zwierzętami??
A czego ona się spodziewała?
podpis użytkownika
Dlaczego, stary, patrzysz tak?
Niech zbawia ci Niebiosa
Od biesów duszę! - Wziąwszy kuszę,
Zabiłem albatrosa.
Silverface napisał/a:
Ja już się w kamery wyposażyłem, moi sąsiedzi też, także pewnikiem, niedługo więcej tego typu kontentu będzie.....
myślę że po pierwszej grubszej akcji z ich strony nasi rycerze ortalionowi sami rozwieją wątpliwości rządzących co do przynależności społecznej tych pedofilów i kozojebców.
k🤬a ludzie co jest z wami ? co to sprawa dla reportera ? nie mozecie im klasycznie doj🤬 ?
smc
2024-06-25, 19:16
Patrząc na wrak i syf na podwórku, że nie wiem, kto u kogo zamieszkał...
Z brudasami się nie dyskutuje, do brudasów się strzela..
Panowie, nie bójcie się ich nap🤬lać. Tłumaczcie im butami, że to nie jest dla nich kraj.
elim
2024-06-25, 19:48
Myślała że będzie łatwa kasa na migrantach, okazało się że łatwa ale dla migrantów xD.
elim
2024-06-25, 19:48
Myślała że będzie łatwa kasa na migrantach, okazało się że łatwa ale dla migrantów xD.
PiS ~ "legalni"
PO ~ nielegalni
W europie partie "prawicowe" ściągają tyle samo c🤬tych i małp ile partie lewicowe. Nie ma żadnej różnicy.