📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Nie ma takiego szczania pod płotem
- teraz popularne
🔥
Chłop w czepku był -dlatego odpłynął
- teraz popularne
Znalezc jej adres na google mapach i bombardoewc razem z dziecmi zeby przykladu na przyszlosc z matki nie braly
Mam nadzieję że powstaną grupy w miastach likwidujące zapędy tego odpadu ludzkiego. Sam bym się zapisał do takiej grupy. Wieczorne polowania na migranckie ścierwo fajna odskocznia od nudy
Już się nie mogę doczekać jak będzie ich więcej
będą tak na p🤬dę dostawać że głowa mała
bleblebator1 napisał/a:
O ile się nie mylę, to są ci legalni kaczora. I już takie numery, drastyczny wzrost przestępczości. Pomyślcie co będzie jak będą nielegałowie tuska.
Po czym ich poznałeś że oni są od Kaczyńskiegop?
michal0240 napisał/a:
Po czym ich poznałeś że oni są od Kaczyńskiegop?
bo wynajmują pokoje, muszą zarobić na to. . Goście ryżego maja opłacane pokoje z naszej kasy.
W Płocku przy budowie instalacji olefin pracuje kilka tysięcy Pakistańczyków, Hindusów, Kazachów, Ukraińców, Koreańczyków i Filipińczyków. Znajomy emeryt, któremu niedawno zmarła żona postanowił wynająć parter dużego domu agencji zatrudniającej hindusów zwanych potocznie w Płocku "laczkami", bo nawet w zimę chodzą w laczkach. Dziadek opisuje mi jak sie mieszka z hindusami. Są niewiarygodnie czyści, uprzejmi, o wszystko pytają. mają też dziwne akcje, bo dziadek znajduje u siebie w kuchni codziennie świeże kwiatki w wazonie. Jak dziadek podjeżdża w sobotę z zakupami pod dom, natychmiast melduje się 2-3 Hindusów do pomocy przy wniesieniu toreb. Zawsze uśmiechnięci, zawsze mówią dzień dobry nawet 3-4 razy dziennie. Jedyna uciążliwość to zapachy z kuchni, bo używają swoich przypraw. Dziadkowi wyremontowali rower, bo był w stanie agonii. posprzątali w niedzielę szajerek. Mówi, ze nigdy nie przypuszczał, że tak polubi ludzi w drugiej strony świata.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie