Witam Sadoli !
Zachęcam do obejrzenia całego programu, bo na prawdę warto
co tu dużo pisać, enjoy !
3 para r🤬able
a ogólnie nie mam pojęcia po co to oglądałem do końca
podpis użytkownika
Wrzucam HARDY taśmowo
to jak już zacząłeś, to polecam również kolejne części
Chciałbym zobaczyć jak pierwszej babie przy wypadku wbija się ten wywinięty pas.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Boże Ty k🤬a mój! Tacy ludzie mają prawo jazdy, a jezdza jak istne cioty :/
vass
2013-12-21, 6:32
K🤬a 70% nie zdaje na prawko, ale z tego co tu widać, to jeszcze za dużo zdaje.
Przecież to powinien prokurator z urzędu ścigać, kto tym ludziom dał prawo jazdy.
To nie są żarty, są zagrożeniem dla innych i siebie.
A moi znajomi sie dziwia ze ja nerwowy na drodze jestem.... jak taki idiota sie telepie 30 km/h gdzie ograniczenie jest do 60... no to przepraszam bardzo... ale wk🤬ienie gwarantowane
Ja p🤬le, no blondi z tym lusterkiem rozj🤬a mój system na kawałki od samego rana.
moonmaker05
30 km/h to jeszcze pół biedy zawsze jest redukcja ,gaz i lewy pas:) ale kierunkowskazy i lusterka bez tego te sieroty giną

strąbisz takiego barana i ma jeszcze pretensje nic tylko wysiąść strzelić w łeb i pojechać dalej
Ta, ja do pracy musze przejechać przez 2 wioski, gdzie nie ma możliwości wyprzedzania (teoretycznie), ciągnie się sznurek aut, bo jakaś c🤬a jedzie przez zabudowany i niezabudowany 60 km/h, no c🤬j człowieka strzela na miejscu. To tylko powoduje więcej niebezpiecznych zdarzeń, bo sam niekiedy nie wytrzymuję i wyprzedzam niedozwolonych miejscach.
m................0
2013-12-21, 9:33
Bednarski dobrze gada a każda z tamtejszych bab źle usta układa. Kobiety powinny jeździć na sianie wozem drabiniastym, ew. samochodem na rowerze.
Takim ludziom(Pani pierwsza i ostatnia) powinni prawo jazdy zabierać i wp🤬lić karę za to, że w ogóle wsiadają do samochodu. I w sumie jak k🤬a można mieć prawo jazdy i mylić ręczny ze sprzęgłem czy "jak jedynkę wrzucić?"
w................5
2013-12-21, 12:03
Najgorsze jest to ze takie zjeby są faktycznie na drodze. Jedzie taki 30stka lewym pasem, 10ciu za nim się wk🤬ia i potem musi sobie depnąć... Niestety ale to przez takich ludzi są wypadki. Jak dobry kierowca jedzie nawet te 30-40 za dużo to nie powoduje takiego zagrożenia bo ma jedną bardzo ważną cechę- UMIE K🤬A MYŚLEĆ.
p................7
2013-12-21, 14:32
myślałem, że moja laska słabo jeździ.... to już przesada
Sadystyczne po c🤬ju. Aż się boję do kółka wyjść. Wypad