Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Scareface101 2013-12-21, 2:20 19
3 para r🤬able
a ogólnie nie mam pojęcia po co to oglądałem do końca

podpis użytkownika

Wrzucam HARDY taśmowo
Zgłoś
Modern 2013-12-21, 2:25
to jak już zacząłeś, to polecam również kolejne części
Zgłoś
Arathnmor 2013-12-21, 3:29
Chciałbym zobaczyć jak pierwszej babie przy wypadku wbija się ten wywinięty pas.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Cimek 2013-12-21, 6:18
Boże Ty k🤬a mój! Tacy ludzie mają prawo jazdy, a jezdza jak istne cioty :/
Zgłoś
vass 2013-12-21, 6:32 26
K🤬a 70% nie zdaje na prawko, ale z tego co tu widać, to jeszcze za dużo zdaje.
Przecież to powinien prokurator z urzędu ścigać, kto tym ludziom dał prawo jazdy.
To nie są żarty, są zagrożeniem dla innych i siebie.
Zgłoś
moonmaker05 2013-12-21, 7:37 10
A moi znajomi sie dziwia ze ja nerwowy na drodze jestem.... jak taki idiota sie telepie 30 km/h gdzie ograniczenie jest do 60... no to przepraszam bardzo... ale wk🤬ienie gwarantowane
Zgłoś
teken 2013-12-21, 9:06 8
Ja p🤬le, no blondi z tym lusterkiem rozj🤬a mój system na kawałki od samego rana.

podpis użytkownika

Zgłoś
assam 2013-12-21, 9:13 3
moonmaker05
30 km/h to jeszcze pół biedy zawsze jest redukcja ,gaz i lewy pas:) ale kierunkowskazy i lusterka bez tego te sieroty giną strąbisz takiego barana i ma jeszcze pretensje nic tylko wysiąść strzelić w łeb i pojechać dalej
Zgłoś
teken 2013-12-21, 9:26
Ta, ja do pracy musze przejechać przez 2 wioski, gdzie nie ma możliwości wyprzedzania (teoretycznie), ciągnie się sznurek aut, bo jakaś c🤬a jedzie przez zabudowany i niezabudowany 60 km/h, no c🤬j człowieka strzela na miejscu. To tylko powoduje więcej niebezpiecznych zdarzeń, bo sam niekiedy nie wytrzymuję i wyprzedzam niedozwolonych miejscach.

podpis użytkownika

Zgłoś
m................0 2013-12-21, 9:33
Bednarski dobrze gada a każda z tamtejszych bab źle usta układa. Kobiety powinny jeździć na sianie wozem drabiniastym, ew. samochodem na rowerze.
Zgłoś
Saute 2013-12-21, 11:23
Takim ludziom(Pani pierwsza i ostatnia) powinni prawo jazdy zabierać i wp🤬lić karę za to, że w ogóle wsiadają do samochodu. I w sumie jak k🤬a można mieć prawo jazdy i mylić ręczny ze sprzęgłem czy "jak jedynkę wrzucić?"
Zgłoś
w................5 2013-12-21, 12:03 11
Najgorsze jest to ze takie zjeby są faktycznie na drodze. Jedzie taki 30stka lewym pasem, 10ciu za nim się wk🤬ia i potem musi sobie depnąć... Niestety ale to przez takich ludzi są wypadki. Jak dobry kierowca jedzie nawet te 30-40 za dużo to nie powoduje takiego zagrożenia bo ma jedną bardzo ważną cechę- UMIE K🤬A MYŚLEĆ.
Zgłoś
p................7 2013-12-21, 14:32
myślałem, że moja laska słabo jeździ.... to już przesada
Zgłoś
SharpSe 2013-12-21, 21:45
Sadystyczne po c🤬ju. Aż się boję do kółka wyjść. Wypad
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie