C🤬jowe, ale i tak lepsze niż największa hańba białej rasy - czyli polski hip-hop.
I ból dupy fanów murzyńskiego nadawania za...
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/

I tak wiadomo do dawna, że hiphopowcy i metalowcy to dwie najbardziej zakompleksione subkultury na świecie, a ja kocham ich wojenki. Wszyscy siebie warci.

@sard
C🤬jowe.... tu masz rację. Nic więcej nie trzeba dodawać.
C🤬jowe.... tu masz rację. Nic więcej nie trzeba dodawać.
Nie no, nie grają nawet tak źle jak na amatorów...
To pewnie też kwestia sprzętu który ci panowie Janusze mają... bardzo amatorski
To pewnie też kwestia sprzętu który ci panowie Janusze mają... bardzo amatorski

hiphop potrafi być zajebisty i metal potrafi być zajebisty. zamiast p🤬lić pochwalilibyście się jaka muzyka wg. was jest godna polecenia. a nie tylko smutne p🤬lenie o wyższości hiphopu nad metalem i odwrotnie. ciecie parkingowe...

Ahh p🤬licie, może i c🤬jowe ale przynajmniej coś robią i robią to razem.
Chętnie bym poszedł na ich koncert i wyj🤬 ze dwa browary. Znam o wiele gorszych polskich kapel...
sard napisał/a:
C🤬jowe, ale i tak lepsze niż największa hańba białej rasy - czyli polski hip-hop.
No za ile? Bo minęły 3h i nikt się nie rzuca z wyzwiskami także albo nie ma tu fanów rapu albo użytkownicy są emocjonalnie dojrzali.
Gitary i perkusja nie grają źle , do dupy mają za to wzmacniacze i przestery. Jedynie wokalistę mogliby wymienić.

J🤬y łysy c🤬l, ale kłaki zapuścił z tyłu na jeden metr
Żenada!

@Sard
Sam słucham metalu i hip-hop mi się nie podoba, ale nie rozumiem ludzi, którzy wrzucają na innych, bo mają inny gust. Każdy słucha to co mu pasuje.
De gustibus not est disputandum
Sam słucham metalu i hip-hop mi się nie podoba, ale nie rozumiem ludzi, którzy wrzucają na innych, bo mają inny gust. Każdy słucha to co mu pasuje.
De gustibus not est disputandum