👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I tak wiadomo do dawna, że hiphopowcy i metalowcy to dwie najbardziej zakompleksione subkultury na świecie, a ja kocham ich wojenki. Wszyscy siebie warci.

Nie no, nie grają nawet tak źle jak na amatorów...
To pewnie też kwestia sprzętu który ci panowie Janusze mają... bardzo amatorski
To pewnie też kwestia sprzętu który ci panowie Janusze mają... bardzo amatorski

Gitary i perkusja nie grają źle , do dupy mają za to wzmacniacze i przestery. Jedynie wokalistę mogliby wymienić.

@Sard
Sam słucham metalu i hip-hop mi się nie podoba, ale nie rozumiem ludzi, którzy wrzucają na innych, bo mają inny gust. Każdy słucha to co mu pasuje.
De gustibus not est disputandum
Sam słucham metalu i hip-hop mi się nie podoba, ale nie rozumiem ludzi, którzy wrzucają na innych, bo mają inny gust. Każdy słucha to co mu pasuje.
De gustibus not est disputandum
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie