Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:45
karollapucha 2012-12-15, 20:06
jeśli jarasz sporo i systematycznie (codziennie), to poziom THC w organizmie może się utrzymać nawet przez 3 miesiące
Zgłoś
konto1981 2012-12-15, 20:17 4
noe82 napisał/a:

najśmieszniejsze jest to że ten narkus już wrzucał podobne filmiki i wszyscy się spinali. nie ma sensu.

jeśli nie pale to znaczy że pije, a jeśli również nie pije to kim jestem małe ćpunki?

pedziem?
Zgłoś
Palozz 2012-12-15, 20:21 6
To nie chodzi o to że zakazane i wszyscy chcą jarać. Wolałbym legalne bo wiedziałbym, że towar jest świeży i nie trefny. Mam tyle lat ze nie palę dlatego, że kolega pali. A co do monarów... skoro już taki dokładny jesteś to znajdź dane ilu ludzi siedzi w monarze z powodu marihuany. I nie gadajcie, że jak się zaczyna od trawy to później przechodzi się na amfetaminę, LSD, XTC... Znam wielu ludzi, którzy okazyjnie palą, zajmują odpowiedzialne stanowiska w pracy, mają rodziny i wszystko jest ok. A przecież powyżej wypowiadają się zaściankowe rzemienie które nazywają takich jak oni ćpunkami bo raz w tygodniu zapala jointa. Ćpunkowi raczej nie powinno się życie układać. Ponadto idąc tym tropem każdego kto w weekand wypija w barze parę piwek ze znajomymi powinno się nazwać pijakiem albo alkoholikiem. Uważam, że ludziom powinno się dać wybór.
Zgłoś
Kapuz 2012-12-15, 20:31 1
Dopóki rząd nie zwęszy w tym interesu to z legalizacji nici
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 20:40
Palozz napisał/a:

To nie chodzi o to że zakazane i wszyscy chcą jarać. Wolałbym legalne bo wiedziałbym, że towar jest świeży i nie trefny. Mam tyle lat ze nie palę dlatego, że kolega pali. A co do monarów... skoro już taki dokładny jesteś to znajdź dane ilu ludzi siedzi w monarze z powodu marihuany. I nie gadajcie, że jak się zaczyna od trawy to później przechodzi się na amfetaminę, LSD, XTC... Znam wielu ludzi, którzy okazyjnie palą, zajmują odpowiedzialne stanowiska w pracy, mają rodziny i wszystko jest ok. A przecież powyżej wypowiadają się zaściankowe rzemienie które nazywają takich jak oni ćpunkami bo raz w tygodniu zapala jointa. Ćpunkowi raczej nie powinno się życie układać. Ponadto idąc tym tropem każdego kto w weekand wypija w barze parę piwek ze znajomymi powinno się nazwać pijakiem albo alkoholikiem. Uważam, że ludziom powinno się dać wybór.

Jak by było legalne to monary wcale by nie miały mniej pensjonariuszy.Ja tam nie na widzę kurestwa.Spróbowałem kilka razy i nie dla mnie.
Zgłoś
Palozz 2012-12-15, 20:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 20:45 1
Ale wy macie ludzie problemy Co chwile jakiś temat o marihunaen na sadolu i co chwile te same spiny i argumenty -_- Ktoś tam pisał, że takimi filmikami "ćpuny" propagują palenie, a o wódce nic nikt nie wrzuca... Co do tego to bym się kłócił bo co chwile są filmy z naje****m romanem czy innym stefanem co nie może ustać na nogach z tym, że macie racje - to nie jest akcja promująca.

BTW. Ćpun - > narkoman
Narkomania – potoczne określenie odnoszące się do uzależnienia od substancji chemicznych wpływających na czynność mózgu. Charakteryzuje się głodem narkotycznym, przymusem zażywania środków odurzających, chęcią zdobycia narkotyku za wszelką cenę i wszystkimi sposobami.

Paląc raz na 3-4 miesiące nie spełniam żadnego kryterium więc nie rusza mnie wasze określenie ĆPUN bo nie znacie definicji patusy Ale nie polecam palić bo TEŻ SIĘ MOŻNA UZALEŻNIC i ci co im się wydaje, że ni chuchu to nie mają racji... to zależy od siły woli i kruchości umysłu. Jak ktoś jest słaby to nie ma bata, że się nie uzależni.
Zgłoś
Keepo 2012-12-15, 20:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Palozz 2012-12-15, 20:54
Chodziło mi o to, że procent pensjonariuszy monaru przebywających tam z powodu marihuany jest znikomy. Legalizacja w żaden sposób nie wpłynie na ten procent. Kto chce zapalić i tak zapali. Legalizacja wpłynie na uregulowanie rynku. Poza tym dzięki legalizacji istnieje możliwość monitorowania konsumpcji, zamknie problem nielegalnego obrotu trawy. Przepisy powinny być podobne jak z alkoholem tj. zakaz sprzedaży nieletnim, zakaz prowadzenia pojazdów pod wpływem itp.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 20:54 2
Zgłoś
Palozz 2012-12-15, 21:02
NewGate nie obrażaj innych bo każdy jara się tym czym chce. To że ty na pedalstwie się znasz i tym jarasz to twoja indywidualna sprawa i nikt Ci tego nie neguje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 21:11
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 21:26 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 22:03
Idę zajarać blanta
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 22:20
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem