Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
konto usunięte 2012-12-15, 22:32
@AmnetikDXM wrzucił w komencie zdjecie. Mniejsza z tym kto lubi jarać kto nie ale jako kwiatek wygląda to super
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 22:33
jeden buch z fajki wodnej odmula,
więc zaprzestań papierosy palić
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 22:46 2
Po co te wasze wypociny?
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-15, 23:01 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 3:58
Masz racje mordo w 100%, ale co do tego:
Sates napisał/a:

Jeszcze bardziej bawią mnie gimbo-dilerzy, którzy po otrzymaniu pierwszego w życiu kieszonkowego dorwali się do seedbanku i zaczęli bawić się tym na własną rękę. Można zapytać: gdzie byli, są rodzice ale z tym to już do Drzyzgi.

Rodzice nie mają na to wpływu. Dziecko i tak robi wszystko za ich plecami. Póki rodzic nie znajdzie u niego tematu, bletek, szkła, dilpaków itd. i do tego zawsze wraca do domu o zdrowych zmysłach z normalnymi oczami, to nie może nawet mieć wobec niego jakichkolwiek podejrzeń. No bo na jakiej podstawie?

Sates napisał/a:

zakaz hodowania i rozprowadzania marihuany na własną rękę

Zakaz rozprowadzania - tak. Zakaz hodowania - nie. Czemu? Myślę, że większość wie. Nie ma to jak zapalić swój własny stuff, w który wkładałeś tyle serca począwszy od wyklucia pestki do suszenia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 8:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 10:10
Ale smaka Narobiłeś Tym Filmikiem

tak Przy okazji Marysia nie uzależnia Paliłem prze 6 miesięcy a Później z dnia na dzień przestałem palić i nie czułem żadnych efektów Ubocznych Palenia do Tej Pory nie Palę a To Już Ponad rok

Więc Pozdrowienia dla ONRu i innych Organizacji Hejtujących Marysię nie testując jej ani razu
Zgłoś
Amplifa 2012-12-16, 10:24
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-16, 17:09
Zgłoś
tmx2oo4 2012-12-16, 18:25
prof. nadzw. dr hab.
IWONA LORENC
Jest możliwe palenie marihuany sporadycznie, jednak przez całe życie, nie wpływając negatywnie na swoje zdrowie?
IWONA LORENC: Myślę, że nie. Nie jest to możliwe, ponieważ marihuana powoduje duże szkody w organizmie...
Jakiego typu?
IWONA LORENC: Marihuana działa na centralny układ nerwowy, powoduje zaburzenia w zachowaniu. Rzeczywistość nie jest taka, jaka jest - jest zaburzona.
Tylko na tzw. haju?
IWONA LORENC: Tak, na haju, ale później również po odstawieniu, powodując skutki uboczne.
Po jakim czasie te skutki uboczne się uwidoczniają?
IWONA LORENC: Marihuana ma to do siebie, że długo pozostaje w organizmie - nawet do trzech tygodni. Jeżeli ktoś pali raz w tygodniu, to okres odstawienia się przedłuża, bo marihuana jest wtedy cały czas w organizmie. Taka osoba ma ciągle zmieniony nastrój - jest ciągle na haju, tylko zmniejszonym.

Więcej: link

proponuje poczytajcie sobie, zanim będziecie pisać i płakać o to jak to na Was jadą, nie wiedząc czemu. Macie tam argumenty czemu jest to niezdrowe, czemu jest gorsze od np papierosów, czemu tak intensywnie odbieracie te "negatywne" komentarze o narkotykach.
Zgłoś
Amplifa 2012-12-16, 23:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 13:16
@tmx2oo4, doskonale o tym wiemy, jednak ten "high", który utrzymuje się przez 3 tygodnie jest niewyczuwalny. Wszystko zależy od tego jaką głową dysponujemy, niektórzy po "kuracji ziołowej" mają totalne zaćmy w bani, ciężko im dobrać odpowiednie słowo, ciężko im zbudować jakieś sensowne zdanie po polsku. Drudzy zaś - z tą lepszą głową - nie dają się w to pogrążyć i na drugi dzień po zapaleniu są jak nowo narodzeni, i nawet nie czują, że coś w przeddzień wysmolili.

Amplifa napisał/a:

Mozesz rozwinac to o tym tworcy dd ?

To nie twórca. To właśnie jeden z tych designer drugsów (chyba, że mylę pojęcia), który jest dostępny w każdym ze sklepów z "legalnymi narkotykami" czy "legalnymi dopalaczami" jak kto woli. Np. tak jak reklamowany na sadisticu www.legalweed.pl
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-17, 13:38
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-19, 0:46
tmx2oo4 napisał/a:

prof. nadzw. dr hab.
IWONA LORENC
Jest możliwe palenie marihuany sporadycznie, jednak przez całe życie, nie wpływając negatywnie na swoje zdrowie?
IWONA LORENC: Myślę, że nie. Nie jest to możliwe, ponieważ marihuana powoduje duże szkody w organizmie...
Jakiego typu?
IWONA LORENC: Marihuana działa na centralny układ nerwowy, powoduje zaburzenia w zachowaniu. Rzeczywistość nie jest taka, jaka jest - jest zaburzona.
Tylko na tzw. haju?
IWONA LORENC: Tak, na haju, ale później również po odstawieniu, powodując skutki uboczne.
Po jakim czasie te skutki uboczne się uwidoczniają?
IWONA LORENC: Marihuana ma to do siebie, że długo pozostaje w organizmie - nawet do trzech tygodni. Jeżeli ktoś pali raz w tygodniu, to okres odstawienia się przedłuża, bo marihuana jest wtedy cały czas w organizmie. Taka osoba ma ciągle zmieniony nastrój - jest ciągle na haju, tylko zmniejszonym.

Więcej: link

proponuje poczytajcie sobie, zanim będziecie pisać i płakać o to jak to na Was jadą, nie wiedząc czemu. Macie tam argumenty czemu jest to niezdrowe, czemu jest gorsze od np papierosów, czemu tak intensywnie odbieracie te "negatywne" komentarze o narkotykach.

Człowieku, serio?... 3 tygodniowa bombka, mocny sort musi być. Do tego palony chyba ku**a z jeziora a nie z wiadra. Jak pisałem wcześniej, praktycznie w ogóle nie palę i nie jestem wielkim zwolennikiem trawy, ale żeby w taki coś wierzyć to masakra. W św. Mikołaja też wierzysz ?
//edit. Po drugie powiedz mi czy to ta Iwona Lorenc ? filozofia.uw.edu.pl/pracownicy_old/informator/pracownicy/lorenc_i.htm . Jeśli tak... (pozwól że urwę zdanie)... Chyba że jesteś takim ignorantem że tego nie sprawdziłeś. Jeśli tak to słuchaj Ci powiem ostatnio widziałem wywiad z Józefem Piłsudskim, mówił że wczoraj był na imprezie i widział jak ludzie po wstrzyknięciu sobie marihuaniny zabijali się wzajemnie. Wierzysz prawda?
//edit2. Żeby nie było to w.g mnie gandzia ma też sporo wad, jedną którą bardzo łatwo można zaobserwować to zespół amotywacyjny, widzę to po niektórych, tzw. wyjebka na wszystko. I ma pewnie wiele wiele innych, tak samo jak alkohol, papierosy i wszystkie używki. Ale proszę was ludzie, filtrujcie informacje które wam media wciskają, nie tylko dot. dragów, bo to społeczeństwo jest coraz bardziej ogłupione.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-19, 23:43
Jedni nie lubią alko, drudzy maryhy, ale tak na prawdę to i to wymixowane jest zajebiste ! Alhokol jest tani, ogólnodostępny i mocniejszy od chwastów. Za to jaranko nie jest takie wcale złe, doputy pedały, (które mają sztywne gardło, a nie potrafią przełknąć wódeczki ) nie zechcą legalizacji. Murzyński styl.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem