Później wrzucę więcej tego typu rzeczy. Dużo więcej
Później wrzucę więcej tego typu rzeczy. Dużo więcej
więc zaprzestań papierosy palić
Jeszcze bardziej bawią mnie gimbo-dilerzy, którzy po otrzymaniu pierwszego w życiu kieszonkowego dorwali się do seedbanku i zaczęli bawić się tym na własną rękę. Można zapytać: gdzie byli, są rodzice ale z tym to już do Drzyzgi.
Rodzice nie mają na to wpływu. Dziecko i tak robi wszystko za ich plecami. Póki rodzic nie znajdzie u niego tematu, bletek, szkła, dilpaków itd. i do tego zawsze wraca do domu o zdrowych zmysłach z normalnymi oczami, to nie może nawet mieć wobec niego jakichkolwiek podejrzeń. No bo na jakiej podstawie?
zakaz hodowania i rozprowadzania marihuany na własną rękę
Zakaz rozprowadzania - tak. Zakaz hodowania - nie. Czemu? Myślę, że większość wie. Nie ma to jak zapalić swój własny stuff, w który wkładałeś tyle serca począwszy od wyklucia pestki do suszenia.
tak Przy okazji Marysia nie uzależnia Paliłem prze 6 miesięcy a Później z dnia na dzień przestałem palić i nie czułem żadnych efektów Ubocznych Palenia do Tej Pory nie Palę a To Już Ponad rok
Więc Pozdrowienia dla ONRu i innych Organizacji Hejtujących Marysię nie testując jej ani razu
IWONA LORENC
Jest możliwe palenie marihuany sporadycznie, jednak przez całe życie, nie wpływając negatywnie na swoje zdrowie?
IWONA LORENC: Myślę, że nie. Nie jest to możliwe, ponieważ marihuana powoduje duże szkody w organizmie...
Jakiego typu?
IWONA LORENC: Marihuana działa na centralny układ nerwowy, powoduje zaburzenia w zachowaniu. Rzeczywistość nie jest taka, jaka jest - jest zaburzona.
Tylko na tzw. haju?
IWONA LORENC: Tak, na haju, ale później również po odstawieniu, powodując skutki uboczne.
Po jakim czasie te skutki uboczne się uwidoczniają?
IWONA LORENC: Marihuana ma to do siebie, że długo pozostaje w organizmie - nawet do trzech tygodni. Jeżeli ktoś pali raz w tygodniu, to okres odstawienia się przedłuża, bo marihuana jest wtedy cały czas w organizmie. Taka osoba ma ciągle zmieniony nastrój - jest ciągle na haju, tylko zmniejszonym.
Więcej: link
proponuje poczytajcie sobie, zanim będziecie pisać i płakać o to jak to na Was jadą, nie wiedząc czemu. Macie tam argumenty czemu jest to niezdrowe, czemu jest gorsze od np papierosów, czemu tak intensywnie odbieracie te "negatywne" komentarze o narkotykach.
Mozesz rozwinac to o tym tworcy dd ?
To nie twórca. To właśnie jeden z tych designer drugsów (chyba, że mylę pojęcia), który jest dostępny w każdym ze sklepów z "legalnymi narkotykami" czy "legalnymi dopalaczami" jak kto woli. Np. tak jak reklamowany na sadisticu www.legalweed.pl
prof. nadzw. dr hab.
IWONA LORENC
Jest możliwe palenie marihuany sporadycznie, jednak przez całe życie, nie wpływając negatywnie na swoje zdrowie?
IWONA LORENC: Myślę, że nie. Nie jest to możliwe, ponieważ marihuana powoduje duże szkody w organizmie...
Jakiego typu?
IWONA LORENC: Marihuana działa na centralny układ nerwowy, powoduje zaburzenia w zachowaniu. Rzeczywistość nie jest taka, jaka jest - jest zaburzona.
Tylko na tzw. haju?
IWONA LORENC: Tak, na haju, ale później również po odstawieniu, powodując skutki uboczne.
Po jakim czasie te skutki uboczne się uwidoczniają?
IWONA LORENC: Marihuana ma to do siebie, że długo pozostaje w organizmie - nawet do trzech tygodni. Jeżeli ktoś pali raz w tygodniu, to okres odstawienia się przedłuża, bo marihuana jest wtedy cały czas w organizmie. Taka osoba ma ciągle zmieniony nastrój - jest ciągle na haju, tylko zmniejszonym.
Więcej: link
proponuje poczytajcie sobie, zanim będziecie pisać i płakać o to jak to na Was jadą, nie wiedząc czemu. Macie tam argumenty czemu jest to niezdrowe, czemu jest gorsze od np papierosów, czemu tak intensywnie odbieracie te "negatywne" komentarze o narkotykach.
Człowieku, serio?... 3 tygodniowa bombka, mocny sort musi być. Do tego palony chyba ku**a z jeziora a nie z wiadra. Jak pisałem wcześniej, praktycznie w ogóle nie palę i nie jestem wielkim zwolennikiem trawy, ale żeby w taki coś wierzyć to masakra. W św. Mikołaja też wierzysz ?
//edit. Po drugie powiedz mi czy to ta Iwona Lorenc ? filozofia.uw.edu.pl/pracownicy_old/informator/pracownicy/lorenc_i.htm . Jeśli tak... (pozwól że urwę zdanie)... Chyba że jesteś takim ignorantem że tego nie sprawdziłeś. Jeśli tak to słuchaj Ci powiem ostatnio widziałem wywiad z Józefem Piłsudskim, mówił że wczoraj był na imprezie i widział jak ludzie po wstrzyknięciu sobie marihuaniny zabijali się wzajemnie. Wierzysz prawda?
//edit2. Żeby nie było to w.g mnie gandzia ma też sporo wad, jedną którą bardzo łatwo można zaobserwować to zespół amotywacyjny, widzę to po niektórych, tzw. wyjebka na wszystko. I ma pewnie wiele wiele innych, tak samo jak alkohol, papierosy i wszystkie używki. Ale proszę was ludzie, filtrujcie informacje które wam media wciskają, nie tylko dot. dragów, bo to społeczeństwo jest coraz bardziej ogłupione.
) nie zechcą legalizacji. Murzyński styl.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie