Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44

Kilka dni temu, nad jeziorem koło stanicy harcerskiej w Wygnańczycach, grzybiarz znalazł zmaltretowanego psa. Zwierzę bardzo cierpiało. Wyznaczono nagrodę za wskazanie właściciela zwierzaka.

Ktoś nie tylko go bestialsko skatował, ale jakby tego było mało, wyłupił mu oczy. Weterynarz, by skrócić cierpienie czworonoga, podjął decyzję o uśpieniu go.

Policja prowadzi poszukiwania sprawcy, we Wschowie i okolicznych wsiach pojawiły się plakaty z wizerunkiem zwierzęcia. Na osobę, która wskaże właściciela psa czeka nagroda, ufundowana przez jednego z leszczyńskich przedsiębiorców.

Dla mnie to czyste sk🤬ysyństwo... Nic mnie tak nie rusza jak krzywda bezbronnych i niewinnych zwierząt...
Zgłoś
BrainOsw 2012-10-15, 19:44 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 19:47
Heretyk ty nie rozumiesz. Katowane zwierzęta (głównie psy) to jedyny wątek, przy którym użyszkodnicy zamieniają się w niezwykle czułych i niezwykle mściwych obrońców zwierząt.
Zgłoś
Dopek 2012-10-15, 19:48 2
@wolfik990

Idź pierw popracuj nad ortografią, a później pokazuj jaki Ty to jesteś zajebisty na sadolu.
Zgłoś
wolfik990 2012-10-15, 19:50
@Up
Zamknij jape. Potrafiem ortografiem. Jestem dobry. Ćwiczem na siłowni. W bicepsie mam więcej nisz ty w łytce. Ty pewnie po 40 kilo byś się złorzył. Ja jestem śilny i mogem pisać co chccem na sadistiku i nikt mi nie potskoczy.

PS: Pozdro poćwicz
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 19:53
Masakra... Samo czytanie jest kurewsko wstrząsające :/
Zgłoś
mpm1122 2012-10-15, 19:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 19:55 2
Zgłoś
PustySocho 2012-10-15, 19:55
Zgłoś
~Tołdi 2012-10-15, 19:56
Nie lepiej było na miejscu dobić?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 19:58 3
Tołdi napisał/a:

Nie lepiej było na miejscu dobić?

Rodzice tak mówią, kiedy cię widzą?
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 19:59
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 20:05
Przeczytałem cały temat, mimo że to sadisitc to zdjęcie naprawdę robi wrażenie. Nieludzki ten oprawca.

Potem zajrzałem na forum pod tym znaleziskiem:. Niektórzy zatrzymali się w czasach Starego Testamentu, tyle mam do dodania.
Zgłoś
Lares86 2012-10-15, 20:08
Zgłoś
konto usunięte 2012-10-15, 20:09 1
Zgłoś
nemiroff 2012-10-15, 20:09 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem