Polecam poszperać w archiwum, jak byl artykuł o pedofilii wśród kleru, jak jeden z redaktorów udawał pedzia i umawiał się z księżmi , mega mocny. Przytaczał smsy od jakiegoś proboszcza , mniej więcej tak to brzmialo "dobra to przyjdę , tylko kup prezerwatywy , bo na parafii żadnych nie ma , poza tym mogę się spóźnić, bo rano odprawiam mszę"
Artykuł którym się tak podniecasz ("mega mocny") podpierał danymi z czatu na którym siedziało pewnie więcej trolli i gimbusów niż tu. Wynik: 60 % księży ma kochanki, 40 % kochanków, a 110 % to pedofile.

Nie mówię, że nie ma fałszywych księży (bo o takich, którzy mieli dzieci lub jawnie mieszkają z rodziną słyszałem), ale nigdy nie widziałem, nie słyszałem, nie znałem księdza, który byłby pedofilem. To jakiś mit?
A tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.
Nagłaśnianie takiej sprawy nie jest w interesie wladz KK ani tym bardziej ofiary. Księdza przeniosą do Gwatemali, a dziecko musi z tym żyć w swoim środowisku. To straszne piętno...

A tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.
Nie mówię, że nie ma fałszywych księży (bo o takich, którzy mieli dzieci lub jawnie mieszkają z rodziną słyszałem), ale nigdy nie widziałem, nie słyszałem, nie znałem księdza, który byłby pedofilem. To jakiś mit?
zastanów się chwilę ...
przyznał byś się przed kolegami że Ci ksiądz w dupalaka zapinał
... a później pewnie przy piwku opowiedziałbyś pikantne szczegóły
swoją drogą zawsze można wziąć prawo w swoje ręce i wymierzyć sprawiedliwość po swojemu, odciąć narzędzie zbrodni....
W Czechach to jarają na potęgę to co się dziwisz,że kościoły pozamykali?
ale argument ....

może ten lepszy.. Na świecie -w wielu poza europejskich religiach- często występuje ćpanie, powszechnie stosowane są środki odurzające w celu lepszego kontaktu z bogiem..
Myśląc statystycznie, to może wprowadźmy do nas narkotyki, żeby się naród nawrócił.
Czesi faktycznie dziwny.... kraj !
drogi zajebiste zbudowali, korona się umocniła przez 10 lat w stosunku do złotówki o prawie 35%...
Znam dużo Czechów, bo robię z nimi interesy. Może Tuskowych cudów nie mają ale mówią że pomału widać progres

zastanów się chwilę ...
przyznał byś się przed kolegami że Ci ksiądz w dupalaka zapinał
... a później pewnie przy piwku opowiedziałbyś pikantne szczegóły
A teraz odpowiedz na moje pytanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie