Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:14
Koperek 2013-02-25, 12:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
yoshi88-88 2013-02-25, 12:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takafura 2013-02-25, 13:09 5
@yoshi88-88
Cytat:

Polecam poszperać w archiwum, jak byl artykuł o pedofilii wśród kleru, jak jeden z redaktorów udawał pedzia i umawiał się z księżmi , mega mocny. Przytaczał smsy od jakiegoś proboszcza , mniej więcej tak to brzmialo "dobra to przyjdę , tylko kup prezerwatywy , bo na parafii żadnych nie ma , poza tym mogę się spóźnić, bo rano odprawiam mszę"

Artykuł którym się tak podniecasz ("mega mocny") podpierał danymi z czatu na którym siedziało pewnie więcej trolli i gimbusów niż tu. Wynik: 60 % księży ma kochanki, 40 % kochanków, a 110 % to pedofile.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 13:14 14
A tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.

Nie mówię, że nie ma fałszywych księży (bo o takich, którzy mieli dzieci lub jawnie mieszkają z rodziną słyszałem), ale nigdy nie widziałem, nie słyszałem, nie znałem księdza, który byłby pedofilem. To jakiś mit?
Zgłoś
dolarinho 2013-02-25, 13:17 4
Newsweek - redaktor naczelny Tomasz Lis, facet który klęka przed Tuskiem częściej niż ministranci przed księżmi...
Zgłoś
tool006 2013-02-25, 13:19
Zgłoś
Takafura 2013-02-25, 13:19
hajen napisał/a:

A tak z ciekawości - zna ktoś z Was, albo widział ofiarę księdza pedofila? Wśród moich znajomych nikt nie znał, nie słyszał, nie widział, a jedynym źródłem takich sensacji jest telewizja.

Nagłaśnianie takiej sprawy nie jest w interesie wladz KK ani tym bardziej ofiary. Księdza przeniosą do Gwatemali, a dziecko musi z tym żyć w swoim środowisku. To straszne piętno...
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 13:22
Zgłoś
cerastes 2013-02-25, 13:22 4
hajen napisał/a:

Nie mówię, że nie ma fałszywych księży (bo o takich, którzy mieli dzieci lub jawnie mieszkają z rodziną słyszałem), ale nigdy nie widziałem, nie słyszałem, nie znałem księdza, który byłby pedofilem. To jakiś mit?

zastanów się chwilę ...

przyznał byś się przed kolegami że Ci ksiądz w dupalaka zapinał

... a później pewnie przy piwku opowiedziałbyś pikantne szczegóły
Zgłoś
oozyxak0o 2013-02-25, 13:59
W Czechach to jarają na potęgę to co się dziwisz,że kościoły pozamykali?
Zgłoś
Buchorolog 2013-02-25, 14:00
Zgłoś
zielonydarian 2013-02-25, 14:07
czemu nie publikujecie (Wy którzy wiedzą o księżach pedofilach) nazwisk i miejsca stacjonowania księży pedofilów?
swoją drogą zawsze można wziąć prawo w swoje ręce i wymierzyć sprawiedliwość po swojemu, odciąć narzędzie zbrodni....
Zgłoś
cerastes 2013-02-25, 14:12
oozyxak0o napisał/a:

W Czechach to jarają na potęgę to co się dziwisz,że kościoły pozamykali?

ale argument ....

może ten lepszy.. Na świecie -w wielu poza europejskich religiach- często występuje ćpanie, powszechnie stosowane są środki odurzające w celu lepszego kontaktu z bogiem..
Myśląc statystycznie, to może wprowadźmy do nas narkotyki, żeby się naród nawrócił.

Czesi faktycznie dziwny.... kraj !

drogi zajebiste zbudowali, korona się umocniła przez 10 lat w stosunku do złotówki o prawie 35%...
Znam dużo Czechów, bo robię z nimi interesy. Może Tuskowych cudów nie mają ale mówią że pomału widać progres
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 14:49
cerastes napisał/a:

zastanów się chwilę ...

przyznał byś się przed kolegami że Ci ksiądz w dupalaka zapinał

... a później pewnie przy piwku opowiedziałbyś pikantne szczegóły

A teraz odpowiedz na moje pytanie.
Zgłoś
cerastes 2013-02-25, 15:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem