Film dokumentarny o najstraszniejszym gangu na świecie pochodzącym prosto z pięknej, tolerancyjnej Anglii.
Jak było to nie wyrzucajcie tylko do tego kosza pod koniec bo i tak mi go szkoda.
r................G
2015-08-03, 11:03
To małe j🤬e klejuchy
K🤬a że niby jak każdy da 4,2 funciaka to to zatrzymaja.
Taki c🤬j jak słonia nos.
Ewidentny wpływ filmów gangsta. To machanie łapami i bla bla bla jaki zajebisty.
Potomkowie bezstresowego wychowania lub brak starego który by wp🤬l spuścił w domu.
Ewentualnie zwykle sp🤬olenie mózgowe a w takim wypadku to utylizowac a nie ratować.
i taki jak ci podrapie auto i go złapiesz to nie możesz mu nawet uszu natrzeć -powaga znam temat z autopsji
Zachowują się jak kibice lEGII - typowi mieszkańcy sosnowca
l................1
2015-08-04, 1:49
najważniejsze że nie są kozojebcami i już ich lubię.

@Psilocke
czekaj, STOP! Ty tak SERIO? Nic nie wzbudziło twoich wątpliwości? Kwota z dupy (4,2 - wtf?), dubstep i chore kolorki? Nic, serio? Napis o poszkodowanych koszach też nie brzmi...dziwnie? Nie to przecież takie k🤬a normalne kampania o poszkodowanych koszach na śmieci...ja jebie
Cholera, a miałem jechać do Anglii odwiedzić koleżankę, ale jak widzę że tam taka patologia to nigdzie nie jadę. Jak będę chciał patologii to do Sosnowca pojadę. Dzięki kolego
Aragon nie podniecaj się tak. albo troll albo jezyka nie zna i tylko na ruchome obrazki patrzy,
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
r................x
2015-08-04, 5:17
c🤬jowe, pozdrawiam
M................8
2015-08-04, 7:20
oby wyrośli na dobrych antykozojebców
Wystarczy ich dobrze ukierunkować i pokazać kto wróg nasz kto nie. Poziom mentalny kozojebcy więc podatny, wyznawcy allaha to zło idź i zabijaj w imię Pana. Czyli moje