Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07

Nowa odsłona kampanii jacy to ci tirowcy poszkodowani. Cóż mógł skończyć astronomię na UJ. No ale spoko mam dla przedstawicieli tego zawodu dobrą wiadomość, kwestia kilkunastu lat jak was zastąpi automat.

PS każdy tata wychodząc do roboty usłyszy któregoś dnia "zostań". Tylko co ja mam k🤬a zrobić jak te dzieci potem trzeba za coś nakarmić?
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2018-08-20, 11:53 38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Wstalodziany 2018-08-20, 12:00 52
Po obejrzeniu tego filmu czuję się odrobinę zagubiony. Od 4 lat jeżdżę zawodowo po Polsce osobówką i nigdy jeszcze nie widziałem tirowca, który wyglądałby jak model z Maxima. Widocznie mam strasznego pecha, że zawsze spotykam spasionych Januszy w klapkach kubota z twarzami sinymi od alkoholu, których zasób słów zamyka się na 47 przekleństwach i 16 słowach neutralnych. Naprawdę nie wiedziałem, że tirowcy to tak naprawdę sami przystojni, zadbani faceci tak bardzo zatroskani o dobro swojej rodziny.

Przepraszam każdego takiego porządnego tirowca za mój pochopny osąd.
Reszta niech zginie.
Zgłoś
strzala17 2018-08-20, 13:04 2
Powiem tyle ... moment w którym ojciec otwiera kartkę ,wyrywa serce
Zgłoś
nowynick 2018-08-20, 13:16 14
Up

każde dziecko będzie namawiać ojca do zostania, mój młodszy ma tylko 2 lata a już rozpacza kiedy wychodzę do pracy i co ja mam zrobić? Wychodzę. Jemu przechodzi ponoć po minucie, a ja mam doła na pół dnia. Tak to już niestety na tym świecie jest. Tirowcy wykorzystali motyw aby wzbudzić emocje.
Zgłoś
sqara 2018-08-20, 13:20 12
co się nar🤬a w trasie to już jego
Zgłoś
loszo 2018-08-20, 13:36 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2018-08-20, 13:43 21
Zgłoś
nowynick 2018-08-20, 13:54 5

akurat w policji to wykształcenie trzeba mieć.

@Loszo ja pracuje w CADzie, głównie stacjonarnie, ale trzeba się czasem ruszyć z dalmierzem w trasę to też po kilka dni po hotelach nocowanie. Lekarze mają dyżury po kilkadziesiąt godzin, sportowcy cały sezon poza domem, ludzie jeżdżą w delegacje, emigrują zarobkowo zostawiając dzieci u babci. Takie to już niestety to nasze życie jest. Twój ojciec mógł znaleźć spedytora krajowego to by wracał normalniej, ale potrzebował na Ciebie kasy...
Zgłoś
mygyry 2018-08-20, 14:03 4
Fajnie, że nikt nie powie, że spora część decyduje się jeździć TIRem, bo nie musi siedzieć w domu użerać się ze swoją babą i bawić bachory
Zgłoś
konto usunięte 2018-08-20, 14:18
mygyry w norlamnym społeczenstwie bachory powinna bawić baba a nie się poswikecać i ciemieżyć oglądajac seriale i wciskając guziki od pralki
Zgłoś
Noside 2018-08-20, 14:39 17
Zgłoś
_Myszcz_ 2018-08-20, 14:51 6
"Kierowca tira zostaje, jak nie potrafisz w zyciu robic nic" - idealne podsumowanie!
Zgłoś
saves 2018-08-20, 15:28 11
Zgłoś
doopa 2018-08-20, 15:33 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem