ona nie jest pijana tylko natchniona przez Ojca Dyrektora.
czy ja znów widze pękniętą przednią szybę? jak tak to to jakaś nowa czy cos? tez sobie stłukę ;>
Powiesz, że jest naj🤬a, a może była na degustacji win.
f................8
2012-10-24, 15:11
Wraca ze spotkania moher gangu
Czy już człowiek nie może się normalnie naj🤬, bo zaraz zostanie nagrany i wrzucony na sadistica?
k................t
2012-10-24, 15:56
moher też człowiek, pić musi
Jeśli pijesz z rozumem to się nie musisz martwić o nagranie, jeżeli walisz do upadłego to lepiej uważaj albo pij w domu kpw ?
podpis użytkownika
[url="http://adanagmar.net46.net/userbar/"][img]owner.jpg[/img][/url]
a czy ona wali do upadlego?? idzie niemrawie, ale idzie, nie wyp🤬ala sie!
Do tego Duch Święty natchnął ją darem języków.
Katoliczka na 5+
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
G................x
2012-10-24, 16:05
fryca88 napisał/a:
Moherowy beret jest,w tle jak się przysłuchać biją dzwony,o czym to może świadczyć?Idzie do,czy z kościoła?
Naucz się stawiać przecinki, ponieważ wygląda to strasznie c🤬jowo
Opis filmiku bardzo błyskotliwie debilny
f................8
2012-10-24, 16:50
@Garbatyx,nerowing
Zdecydowana większość nie ma problemu ze zrozumieniem,dlatego może zastanówcie się nad sobą,albo następnym razem poproście kogoś o przeczytanie na głos,może po którymś razie załapiecie.Poza tym chciałbym zauważyć,iż ostatnio modą stało się dop🤬lanie do przecinków,kropek i innych c🤬jstw interpunkcyjnych.Nie potraficie panować nad swoimi emocjami i czepiacie się byle gówna,byle się dop🤬lić,byle napisać,byle ktoś zwrócił uwagę,a może ktoś inny też mnie nie lubi,bo mu doj🤬em i wystawi wam piwko,rozumiem taką metodę,ale ona stawia was w złym świetle.Po takich tekstach wyobrażam sobie jak śmiejecie się spod rzadkiego wąsa,rosnącego pod nosem upstrzonym pryszczami,na którym opiera się oprawka z dość grubych szkieł okularów.Widzę ten uśmiech satysfakcji i oczami wyobraźni widzę jak wpadacie do pokoju matki obok "mamo,mamo,ale mu dogadałem".Nie spinajcie dupy,bo to nie forum dla purystów językowych,łapcie co się da,festina lente,przylepcie uśmiech do mordy,bo macie tu ku temu dobrą okazję...
C................i
2012-10-24, 16:59
@up
Nie jaraj się tak. Skoro nie potrafisz poprawnie pisać, to naucz się zamiast hejtować to że ktoś Ci uwagę zwrócił.
A co do filmiku, to bez rewelacji. Naj🤬y moher to nie rzadkość jakoś.
M................i
2012-10-24, 17:01
Moherowy Ninja! Nie sądziłem, ze komus uda sie go nakrecic ale jednak. Piwko za koze oczywiście leci
Kazanie musiało być wstrząsające.