📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Ale przynajmniej honorowo, czysta walka, nie po murzyńsku, skakaniu po głowie itp itd! Szkoda że laska się wtrąciła, mogliby sobie wyjaśnić pewne sprawy. W takich walkach nawet przegrany jest w pewnym sensie zwycięzcą. Wiem to z praktyki, moja szkoła to lata 90-te, takie konfrontacje to była codzienność, na końcu wszyscy się godzili, często nawet po takich intrygach budowały się przyjacielskie silne relacje. Ale lewusy tego nie rozumieją. Pozdrawiam.
diacon napisał/a:
Ale przynajmniej honorowo, czysta walka, nie po murzyńsku, skakaniu po głowie itp itd! Szkoda że laska się wtrąciła, mogliby sobie wyjaśnić pewne sprawy. W takich walkach nawet przegrany jest w pewnym sensie zwycięzcą. Wiem to z praktyki, moja szkoła to lata 90-te, takie konfrontacje to była codzienność, na końcu wszyscy się godzili, często nawet po takich intrygach budowały się przyjacielskie silne relacje. Ale lewusy tego nie rozumieją. Pozdrawiam.
oj tak. Miałem podobną walkę z jednym typem. Znamy się do dzisiaj, ja byłem świadkiem na jego ślubie, on na moim, poza tym jest chrzesnym mojej córki.
Faceci mają ten plus, że jak się porządnie pobiją, to schodzą całe złe emocje.
Skąd nagrywający miał możliwość nagrania w 2024 roku telefonem motorola 4500x ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie