Nie wiem jak można byc taką p🤬dą żeby nie umiec ciosu wyprowadzić

Czemu Karynka zawsze się wp🤬la ?
2-3 miesiące podstaw na zajęciach z boksu dla któregoś z nich i mordobicie szybko by się skończyło.
2-3 miesiące podstaw na zajęciach z boksu dla któregoś z nich i mordobicie szybko by się skończyło.
1991adam1991 napisał/a:
Nie wiem jak można byc taką p🤬dą żeby nie umiec ciosu wyprowadzić
Cicho, tytuł tematu Nap🤬lanka

no, powiem, że jestem pod wrażeniem. Jak na amatorów, to zupełnie przyzwoita praca nóg i to z każdej strony. Widać, że coś liznęli boksu. Czarny się szybciej spompował, być może przewaga masy fioletowego zrobiła swoje.
Jedynie przyczepiłbym się do zakończenia, bo jak fioletowy wyjaśnił, to czarny powinien po prostu uznać swoją porażkę, podać rękę i się rozejść, a nie losowo kontynuować niehonorowo walkę - być może czarny strój splamił nieco geny i dlatego tak postąpił.
Tak, czy siak, jak na podwórkową walkę, to wyglądała całkiem nieźle.
Jedynie przyczepiłbym się do zakończenia, bo jak fioletowy wyjaśnił, to czarny powinien po prostu uznać swoją porażkę, podać rękę i się rozejść, a nie losowo kontynuować niehonorowo walkę - być może czarny strój splamił nieco geny i dlatego tak postąpił.
Tak, czy siak, jak na podwórkową walkę, to wyglądała całkiem nieźle.
Szkoła samochodowa na garażach. Znaczy tam się samochody uczą?
K🤬a czy to jest w zwolnionym tempie puszczane? Ja p🤬le co za spasione p🤬deusze.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
A już myślałem, że przedawkowałem hydroksyzynę, ufff.
Gorsze od tej "walki" są tylko te zj🤬e, anemiczne komentarze.
Gorsze od tej "walki" są tylko te zj🤬e, anemiczne komentarze.
Zobacz gnoju . A to jest kałuża !!! Widzisz ?! huehue Moczo Ryj Pospolity
Powiem wam szczerze że tu tempo emeryta 🤣🤣🤣 Ja mam 40 lat a wjechałbym w nich obu na raz jak dzik w pokrzywy.