Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Manolito666 2025-03-26, 18:01 26
Zasadniczo nie przepadam za kilkuminutowymi filmami. Ale ten obejrzałem z nieukrywaną przyjemnością. No i brawo dla panny, której w nerwach aż cycek wyskoczył. Ma większe jaja, niż wszyscy rurkowcy razem wzięci.
Zgłoś
Geraldinio 2025-03-26, 19:15 2
Manolito666 napisał/a:

Zasadniczo nie przepadam za kilkuminutowymi filmami. Ale ten obejrzałem z nieukrywaną przyjemnością. No i brawo dla panny, której w nerwach aż cycek wyskoczył. Ma większe jaja, niż wszyscy rurkowcy razem wzięci.

Nie zmienia to faktu, że potem poza wk🤬iającym krzykiem nie potrafiła nawet sama na policje zadzwonić, dała telefon kolesiowi, który jednocześnie musiał pilnować sk🤬iela, żeby nie wstał.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Pawlogen 2025-03-26, 19:20 5
Brawa dla Ekipy - teraz fotka Rozj🤬ego Ryja i cyk na witrynę - Tego klienta nie obsługujemy
Zgłoś
żmij 2025-03-26, 19:23 11
Pechowy jakiś ten niedoszły złodziej...

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Janko 2025-03-26, 19:33 1
Liczyłem że ta młoda poderznęła nęła mu gardło
Zgłoś
Arashi91 2025-03-26, 19:44
A to puta madre jaki...
Zgłoś
jjzz26 2025-03-26, 20:30 1
Manolito666 napisał/a:

Już się pierwszy podnóżek uaktywnił. Nie wytrzymał i musiał splunąć na jakiś hipotetycznych mężczyzn mimo że jeden na filmie już odwalił więcej roboty od łaski. Tfu
Zgłoś
lacrimal 2025-03-26, 20:33
Wyglądają jakby disco na nim tańczyli
Zgłoś
Manolito666 2025-03-26, 20:42
jjzz26 napisał/a:

Już się pierwszy podnóżek uaktywnił. Nie wytrzymał i musiał splunąć na jakiś hipotetycznych mężczyzn mimo że jeden na filmie już odwalił więcej roboty od łaski. Tfu

Właściwie to wyswiadczyłeś mi przysługę. Moją żona twierdzi, że nie tylko jestem arcy antysemitą, rasistą, ale i mizoginem. Pokazałem jej twój komentarz, który wyraźnie zadaje kłam jej twierdzeniom.

[ Dodano: 2025-03-26, 20:44 ]
jjzz26 napisał/a:

Ale z tym Tfu to trochę przesadziłeś 😁
Zgłoś
jjzz26 2025-03-26, 20:46
Manolito666 napisał/a:

Właściwie to wyswiadczyłeś mi przysługę. Moją żona twierdzi, że nie tylko jestem arcy antysemitą, rasistą, ale i mizoginem. Pokazałem jej twój komentarz, który wyraźnie zadaje kłam jej twierdzeniom.
Ale z tym Tfu to trochę przesadziłeś 😁

Żonie pokazuje komentarze z sadola...ło matko. Naprawdę nie masz przed nią tajemnic. W takim razie do kolekcji można dodać mizoandrie. Elo.
Zgłoś
Manolito666 2025-03-26, 20:49
jjzz26 napisał/a:

Żonie pokazuje komentarze z sadola...ło matko. Naprawdę nie masz przed nią tajemnic. W takim razie do kolekcji można dodać mizoandrie. Elo.

Chciałem być grzeczny, ale zaczynasz mnie już wk🤬iać pedale.
Zgłoś
homorek 2025-03-26, 20:53 4
Legancki wp🤬l dostał, poprawiło mi to humor.
Zgłoś
jjzz26 2025-03-26, 20:54
Manolito666 napisał/a:

Chciałem być grzeczny, ale zaczynasz mnie już wk🤬iać pedale.

Idź dalej fantazjować o łaskach z jajami cioto. Albo od razu przyznaj się żonie że wolisz parówki po cholere ma się męczyć z kryptopedałem.
Zgłoś
Clistwood 2025-03-26, 21:27
Janko napisał/a:

Liczyłem że ta młoda poderznęła nęła mu gardło

Zapsikała mu oczy lakierem do włosów
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie