Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Napęd 4x4 Audi vs 4x4 BMW ( quattro vs xdrive )
Konto usunięte • 2012-11-05, 19:05
Witam

Prezentuje test dwóch samochodów z napędem 4x4 topowych niemieckich marek ( brakuje tylko Mercedesa ) Powstał po tym jak BMW twierdziło, że ich napęd (xdrive) jest lepszy od napędu stosowanego w Audi ( słynne quattro ).

Sosowane są te same opony na obu samochodach, a same samochody są swoimi odpowiednikami w danej marce.

Pierwszy przejazd w włączonym system kontroli trakcji ESP etc., drugi przejazd bez tych systemów.

Oceńcie sami

Zgłoś
Tradyt 2012-11-05, 19:10 23
Lada niva by ich rozj.... i pokazała klasę napędu x4
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-05, 19:19 1
szto on p🤬dzi ?

podpis użytkownika

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 19:29 1
Może gdyby nie sosowali opon, to by im lepiej poszło.
Ps. zaj🤬eś literówką.
Zgłoś
zonk 2012-11-05, 19:29 8
Ta, poprzednio BMW zmiażdżyło audi a teraz nagle taka różnica i bmw nie potrafi wjechać. Wszystko takie wiarygodne
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 19:35 1
widzisz gdzies tutaj wałek SQT ? i niby gdzie poprzednio zmieżdżyło Audi ?

Up@ kudlaty

Sosowali fakt, ale k🤬a moge
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2012-11-05, 19:36 1
Ja bym ich Cordobą śmignął ze ino by zobaczyli popełnioną rzeźbę w tylnej wycieraczce... ale działa

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 19:38 4
bo audi najlepsze... i przynajmniej nei jezdza nimi takie j🤬e buraki jak BMW...

ostatnio kupowalem auto... BMW 320d pieknie szlo ladne wykonanie... ale jezdzac duzo po drogach tylko ci ludzie jezdza jak c🤬je wiec wybor padl na a4 2.0 tdi i jestem mega zadowolony...

i jeden plus dla audi... do mojej audicy moge wsadzac czesci ze skody VW seata i czesci sa taniutkie:D wiec p🤬le BMW i buractwo w niej jezdzace ( BMW bryka młodzieży wiejskiej)
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 19:49 65
@matasusek
Jeżeli uwazasz, że jeżdżąc BMW jestes definiowany przez stereotypowych kierowców bmki to gratuluje Darwin się z pewnością niedługo o Ciebie upomni.

A jezeli nie kupujesz jakiegoś samochodu tylko dlatego ze jeżdżą nim idioci to oswiece Cie - audicami, mercami, ikarusami, a nawet polonezami jeżdzą idioci. Nie ma większego znaczenia jaki znaczek masz na masce, bo to nie on określa czy jestes debilem czy nie. W Twoim przypadku określają to na przykład posty.
Zgłoś
macleod 2012-11-05, 19:55 77
Napęd 4x4 JEEP Grand Cherokee

Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 20:36 14
macleod napisał/a:

Napęd 4x4 JEEP Grand Cherokee

zobacz to zanim wrzucisz to gówno jeepowe tutaj

sadistic.pl/jeep-test-losia-vt130811.htm1315784
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 21:13 9
Tylko Subaru od zawsze miało SYMETRYCZNY napęd 4x4, gdzie konkurencja DOŁĄCZA tylko tył lub przód w zależności od nawierzchni.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 21:14 2
ruscy dociążyli audi trotylem który im został po zabawie w smoleńsku dlatego tak dobrze jej idzie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 21:25 4
Napęd quattro a Audi jest zajebisty ? Miałem okazję jezdzić A4 quattro i po polu czy w górach sprawował się elegancko !!

Tu taka zabawa od ruskich
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-05, 21:30 1
Sołtys napisał/a:

Tylko Subaru od zawsze miało SYMETRYCZNY napęd 4x4, gdzie konkurencja DOŁĄCZA tylko tył lub przód w zależności od nawierzchni.

ładnie, ale fajnie by było zobaczyć tutaj quattro i xdrive, bo passat z AWD to nie jest godny reprezentant niemieckiej marki

Petikk napisał/a:

Napęd quattro a Audi jest zajebisty ? Miałem okazję jezdzić A4 quattro i po polu czy w górach sprawował się elegancko !!

Tu taka zabawa od ruskich

wyj🤬a muzyka xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie